Fantastik ve Aşk dolu bi seriye kucak açalım mı?
Yazarın ikinci kitabı. Kitap 566 sayfa ama gözünüz asla korkmasın. Sıkmayan olay örgüsü, betimlemeleriyle, adrenaliniyle elinizden bırakamayıp kısa sürede bitireceksiniz. Yazı puntosu da gayet iyi. 18 yaş üstü okurlar için uygundur. Serinin 2. Kitabını da merakla bekliyorum.
Tanrıça Hekate’nin işlediği günahla Zeus tarafından hapsedilerek ödemesiyle mecbur bırakılır. Hekate’nin güçleri ve büyüleri ile bir kehanet doğar.. “beni kapatacakları bu yerden zamanı gelince düşmanı öldürerek kurtaracak olan sizlersiniz” diyerek iblislerine seslenir.. bu esnada ay kanlı hale bürünür ve yeryüzünün ölümlü çocuğuna lanet tekabül eder..
Toplantı yapıldı ve Tanrıçayı kurtaracak o kişi belirlendi. 19 yıl sonra ay tekrar kızıla boyandığında canı alınacaktı.
“Savaşlar ve yıkımlar için en güzel sebep imkânsız bir aşkın kanlı büyüsüdür.”
Ruh değişimlerin yaşayan minik bebek büyüdüğünde artık ailesi terapistte destek almasını ister. Anber, yaşadığı bu ruh değişiminden ve ara ara kulağına gelen fısıltılardan kurtulmak derdindeydi. Psikoloğu Ares bey ile kısa sürede kaynaştı. Hatta kızımız Ares’ten etkilenmeye bile başlamıştı.
Ares’in, Anber’e anlattıklarıyla kafası iyice karıştı. Lucifer’in takım elbisesini Ares’e bırakmış arkadaşlar . Beyefendi bir iblis.
Öğrendiği gerçeklerle sarsılan, öfkelenen Anber’i neler bekledi?
Ares’in sakladığı gerçekler gün yüzüne çıktığında ikiliyi neler bekliyor? Bu kaotik fanstastik kitaba davetlisiniz.
Aralarında ki çekim çok iyiydi. Özellikle Anber ve Tomris’in dostluğuna hayran kaldım. İkisini okumak bna keyif verdi.
Pelin Çelik