İnceleme yapsam mı yapmasam mı derken yaptım gitti.d
2024 122. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2024 15:55
Bülbül kapanının wattpadde ilk yazıldığı zaman herkes çok beğeniyor waw falan şöyle iyi böyle iyi, ben böyle eminim yine okuyucular abartıyordur diyip hiç o taraflı olmadım. Taa kii youtubedan bir Bülbül Kapanı inceleme videosuna denk gelene kadar. O videodan sonra ne olursa oldu. Bir ben okumalıyım kesinlikle dedim. Sonra kimse durduramadı.Ama hiç umudum yok çok bir yükselmiyim ben dedim. Hüsrana uğrarsam çok üzülürüm diye. Şükür ki uğratmadı. Gökçen de evren böyle laylaylomdu biraz. Askeri kurgu vs ama yani daha fazla güldürme mizahi yönü önde. Bunda bütün ciddiyetinle okuyorsun her sayfasını çeviriyorsun ama nolucak diye. Yazarın lorenin bu kurguda daha fazla özenle yazdığını düşünüyorum. Belli de ediyor zaten. Normalde abartılan kitaplardan uzak dururum ama bunu iyi ki şimdi okudum. Mafya falan olayları beni biraz sıkıyor ama onun haricinde gerçekten iyi yazılmış bir kurgu benim için. Sevdim yani devamını merak ederek bekliyorum( o sırada web sitesinden okuyorum.d) öyle bi noktada bitti ki kitap illa okumalıyım dedirrttti. Okuyacaklara keyifli okumalar dilerim.
Bülbül Kapanı ILoresima · Ephesus Yayınları · 20243,688 okunma