Çoğu insanın hayatı karanlık bir mağara gibidir. Özellikle de günümüzde; hırs,kibir,küçük hesaplar peşinde koşmak ve gösterişten başka şey düşünmeyen insanlar çoğaldı. Çoğu insan gerçeklerin farkına varmadan bu mağarada küçücük bir ışık bile göremeden ölüp gidiyor
Kitap sanki o ışıkları görebilmemiz için hangi yöne bakmamız gerektiğini anlatmış. Bence bu kitabı okuduysanız karşınıza çıktıysa özel bir insansınız demektir. Arkadaşım zor bir dönemden geçtiği sırada okumuş ve benim de zor bir dönemde olduğum anda bana hediye etti.
Ben çok beğendim genelde bir kitabı iki kez okumam ama bu kitabı hayatımın belirli dönemlerinde tekrar tekrar okumak istiyorum.
Kitap zamana ayak uydurarak değişimi reddeden,maddeyi değil deneyimi hazine kabul eden, doğaya saygılı, doğal yaşayan, empati ile iletişim kurabilen , tansiyon hastalığı ya da kalp krizi gibi sorunları olmayan boş yere stres yaşayarak hayatını mahvetmeyen hayattaki herşey den ders çıkarmayı öğrenen ve daha sayamayacağim bir çok erdemli davranışı bünyesinde barındıran sevgili aborjinlerin hayatını anlatmış. Ben verdiğiniz mesajı aldım. Sonsuz teşekkürler