Merhabalar Efendim
Sizlere muhteşem bir serinin ilk kitabı ile geldim.
Yıllar önce Arkana adında tarot kartları üzerine bir örgüt kurulur. Bu örgütteki her kart sahibi örgüt içinde elinde olan karttaki gücü temsil eder. Bu örgütteki her üye kendinden sonra gelecek bir varise sahip olmalıdır. Üyelerden birinin kızı olan Hisar katı ve eziyetvari şekilde ailesinin sevgisizliği ile büyümüştür. Ama zorlu hayatında hiçbir zaman yıkılmamış ve ayakta kalmayı başarmıştır. Yıllar geçtikçe bozulan ve karanlıklaşan örgüt düzeni bir çok insana eziyet etmeye başlar. Bu düzene baş kaldırı yapan Bronz hakimiyeti eline alır ve kartları yeniden dağıtır. Bir gece Bronz, Hisar'ın piyano resitalinde, kaybolan kartının Hisar'ın elinde olduğunu düşünerek ona bir tuzak kurar. Aynı şekilde annesinin günlüğünü arayan Hisar ise günlüğün Bronz'da olduğunu öğrenmiştir ve günlüğü alabilmek yıllardır Bronz'u aramaktadır. İkili Piyano Resitalinde karşı karşıya geldiklerinde ise felaket doğmaya başlayacaktır.
Kartlar Yeniden Dağıtıldı.
Kartlar Kaderimizdi.
Kimse Kaderinin Dışına Çıkamadı.
Ben hem çok severek hemde yazarın zekasına ve kurduğu evrene hayran kalarak soluksuz okudum kitabı. Zaten Özge 'ne yazsa okurum' dediğim yazarlardan ve bu kitabı da beklentimi aşırı güzel bir şekilde karşıladı. Güçlü Kadın Karakterin olduğu kitapları hep çok sevmişimdir ama Hisar'a bir başka bağlandım. Geçmişte yaşadıkları, annesinden göremediği sevgi ile beni çok etkiledi. Yazar duyguları çok güzel işlemişti. Onun dışında aksiyonu eksik olmayan bir kitaptı. Her bölümde faklı olaylar döndü. Yazarın yan karakterlere verdiği ağırlığı çok sevdim. Onların hayatlarını da çok merak ediyorum. Aklımda cevaplanmayan bir sürü soru var. Ve kitabın sonu öyle bir yerde bitti ki.. Acilen kafamı dağıtıp 2. Kitaba başlamam lazım.
Şiddetle Tavsiyemdir.