𝑲𝒂𝒓𝒂𝒏𝒕𝒊𝒏𝒂 ( ℳ𝒶𝒽ş𝑒𝓇𝒾𝓃 𝒟ö𝓇𝓉 𝒜𝓉𝓁ı𝓈ı ) || #𝑘𝑖𝑡𝑎𝑝𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚𝑢
Vizyona girmesine son 9 gün kalmışken artık okumalıyım dedim veee arkadaşlar ben bu 4’lünün müptelası oldum!
Film de oynayacak olan Onur karakterine (……) zaten hayrandım bir de kitabı okurken onu düşününce apayrı keyif aldım.
Beyza’nın kitabı yazmaya başladığında ki dönemi ve yaşını düşünürsek gayet tadında, bazen klişe olsa da bizi sıkmayan aksine sürükleyen bir kalemi olduğunu söyleyebilirim. Okurken ecel terleri döktüm noluyor ne olacak ay yeter! dedim durdum.
Sürekli bi ters köşe sürekli bir gizemli haller bunlar tabi tadı tuzu biberi yani.
Karakterlere gelecek olursam:
Zeynep bana biraz fazla alık fazla özgüvensiz gibi geldi. Ondan yana beğendiğim tek yanı dostlarına ve sevgisine değer verme şekliydi.
Ya Burak? Ah şeker parem benim tam bir trol çocuk ya komik esprileriyle sürekli güldürdü beni.
Mert! Hem komik hem ciddi grubun toparlayıcısı desem yeridir. Genel de mantıklı düşünmeye daha çok meyilli olan ve ona göre hareket eden biri.
Onur’umuz var bir de tabi onu özellikle sona sakladım. Onun hikâyesi kalbimi dağladı tam on ikiden vurdu beni!
Her şey Zeynep’le başlarken Onur’la devam ediyor. Karantina aslında esir alınmış bir okul öğrencinin değil, Onur’un hikayesi.
Zeynep, Zorlu Kolejinde okula başlıyor ve o gün ilk günü. Bela mıknatısı olduğu için ne şanstır okulun ilk gününde bir cinayet işleniyor. Tüm okul karantinaya alınıyor. Bu cinayeti gören Mahşerin Üç Altlı’sı grubumuza zeynep de dahil oluyor. Hep birlikte gizli saklı katili bulmaya çalışıyorlar. Bir yandan Zeynep’e gizli notlar geliyor işler iyice karışıyor. Sonundaysa.. Tam bir şok yaşıyoruz inanamazsınız!
Dostluğun, sevginin, ihanetin ve daha fazlasının olduğu bu seriyi sizin de okumanızı tavsiye ederim. 10 Ocak sabırsızlıkla beklemiyorsun!