Beklenin ötesinde
2025 2. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2025 03:26
İnceleme yazmayı pek becerebilenlerden değilim sadece içime işleyen güzel kitaplara içimden geçenleri yazmak istiyorum. Kitap Nisan 2024 te değer verdiğim bir arkadaşımın imzalatıp hediye etmesiyle elime ulaştı. İlk başlarda klasik aşk romanı okuruz bir ara deyip kitaplığa kaldırıp ne büyük hata ettiğimi okuyunca anladım Gün Yüzü hakkında yazılacak her şeyi yazmışlar neredeyse benim yazmak istediğim ilk önce Ali Bektaş hocama Hocam bir roman bir Ankara ayazında böylemi biter biz ihtiyar insalarız bizi ağlatmaya hakkınız yok :) Gelelim sadede okumaktan büyük zevk aldığım bir kitap oldu eline emeğine sağlık Ali Bektaş yeni kitaplarında buluşmak dileğiyle
Duygu ve Düşünce
Gün YüzüAli Bektaş · La Kitap Yayınları · 2021405 okunma
Duymayı en sevdiğim yorumlardan biri 😊 Gün Yüzü evet bir aşk romanı ama sadece bir aşk romanı değil... Bunu benim söylemem şık olmazdı, bu nedenle kitap yayımlandıktan sonra sessizce bekledim okur yorumlarını... Üçüncü baskının sonlarına yaklaşırken artık bu türden yorumu o kadar çok görüyorum ki mutluluğuma paha biçilemez... Çok teşekkür ediyorum böyle içten seslenişiniz için 😊🙏