2024 67. kitabı
AŞK ÇIKMAZI #alihazelwood //#nemessizyayınları #Kitapozeti Mühendis olan Sadie kendi çapında biridir. Bir gün karşı şirketin ortaklarından biriyle karşılaştır ve ona içten içe aşık olur. Fakat kim olduğunu bilmez.Zaman geçirirler fakat saidenin çalıştığı iş yerinden arkadaşı karşı şirket hakkında ve erikle ilgili bir şeyler söyler. Bu yüzden saide erikle iletişimi keser .Bir gün karşı şirketin ortaklarından biri olan Erikle asansörde kalır ve ondan sonra daha önce olan konuşmalarını, karşılaşmalarını gerçeklerini ortadan çıkmaya başladığını okumaya başlıyoruz. #kitapyorumundayım Serinin son kitabı. Yani konu olarak çok güzeller ama bence yarım kalmış. Okuduklarımızdan keyif alamıyoruz . Olaylar çok hızlı aktı. Karakterler yetersizdi özelllikle erkek karakter hem duygu bakımından hem de karakteristik özellik bakımından . Ben en çok 1ve2. kitabı sevdim. Bunlar çıtır çerez okunabilir. Genel olarak güzel bir seriydi devam niteliği yok sadece önceki kitaplardan isim aynı bazı karakterlerin ama o da önemli değil ayrı da okunabilir . #fyp #kitap#booksfer #bookstagram #Kitapozeti #kitapyorumum #alihazelwood #nemessizyayınları
Roman
Aşk ÇıkmazıAli Hazelwood · Nemesis Yayınevi · 20231,622 okunma