2025 6. kitabı
Yılbaşı mucizesi! O tarz fimleri hep sevmişimdir ve çıkmasını dört gözle beklemşimdir. Bu kitapta tam o tarz filmlerin kitabı. Kendi adıma filmlerini severken neden bu tarz kitaplar okumadığımı sorgulatan bir kitap oldu ve okumayı da sevdiğimi fark ettirdi. Sadece biraz geç keşfetmiş olmak beni üzdü ve bu tarz kitap arayışlarına itti. Tam kafa boşaltmalık, gerçek hayatın sıkıntılarıdan kaçmalık bir kitap diyebilrim. İçeriğine gelecek olursak bir anda hayatı tepetaklak olan bir kızın hayatını düzene sokmak için aynı yılı tekrar yaşamak için bir dilek dilemesiyle başlıyor ve olaylar devam ediyor. Kitaptan çıkarmamız gereken dersse hayatında o an olan olaylar, hayatından çıkan veya hayatına yeni giren insanlar senin o anki halin için büyük bir şans yani bana bunu gösterdi. Mesela yolunda giden ilişkisi birden bitince o adam için geriye dönüp tüm bir yılı yeniden yaşadığı zaman o adamın aslında kendisine göre birisi olamdığını anlaması, sadece eskiden olduğu kişiyi sevdiğini anlaması bunun en büyük kanıtı. Basit bir kitap bile güzel dersler verebilir!
İkinci Bir ŞansMelissa Wiesner · Artemis Yayınları · 2024197 okunma