Puan vermedi·720 syf.····Okunma: 05 Ocak 2025 03:16 Kitap çok fazlaydı. Tek kelimeyle tanımlamam gerekse sanırım fazla derdim. İlk kitaptan dolayı yazarın diline alışmış olsam da bazı yerlerde kitabı okumak zordu. Kalın ya da ağır kitaplar okumaya alışığım ama her cümlede, her eylemde biz benzetme olması beni yordu. Aslında bu kadar benzetme bulmak çok yaratıcılık ister ama bazen araba sürmek sadece araba sürmektir. Tekerlerin yolu döverek karanlığı delmesi değildir.
Hikayeyi ve karakterleri çok sevmeme, yaşanacakları merak etmeme rağmen bazen kitabın artık bitmesini istediğimi fark ettim. Yarım saattir okuyor olmama rağmen 3 saattir aralıksız kitap okuyormuşum gibi hissettirecek kadar fazlaydı kitap.
Bunun dışında karakterlere ve yaşadıklarına kendimi kaptırmak çok kolay, bu yüzden de aslında kitabın ağırlığı beni üzdü.
İlk kitap gibi sürekli kıyametlerin koptuğu bir kitap olmasına rağmen özellikle mesajlaşma anlarında beni çok güldürdü.
Ki bence okuru güldürmek okuru ağlatmaktan daha zor.
İlk kitabı beğendiyseniz devam etmenizi tavsiye ederim. İlk kitabı zaten tavsiye ederim.