·368 syf.····Okunma: 05 Ocak 2025 03:52 ee arkadaşlar bu kitap şak diye bitti sayfa sayısına baktım acaba kısa mıydı diye 350 sayfa falanmış tamam çok değil ama DİĞER OKUDUĞUM KİTABI SIRF YARIM BIRAKMAMAK İÇİN ZORLA OKUYORUM BOŞUNA MIYMIŞ ACABA BEN GERÇEKTEN KLASİK KİTAP İNSANI DEĞİL MİYİM YA?????
neyse iç hesaplaşmalarımı sonra hallederim ben. konu olarak gayet ilgi çekiciydi. ao3 tayfadan olduğuna inandığım(yani her konuda güvenilir) bi booktuber abla önermişti kitabı. ama ben ali ablanın aşk hipotezi kitabını okumuştum bikaç yıl önce ve çok ahım şahım bulmamıştım. ondan dolayı biraz önyargılıydım AMA GERÇEKTEN GÜZELMİŞ BAKIN BEĞENDİM OKUYUN YANİ ÇOK DA DÜŞÜNMENIZE GEREK YOK
YALNIZ ALI ABLAMA GERÇEKTEN SAYGIM BÜYÜK YA Bİ İNSAN FANFİCTİON YAZARLIĞINDAN BESTSELLERLIĞA BÖYLE GÜZEL BÖYLE KAYMAK GİBİ HİSSETTİRMEDEN NASIL GEÇİŞ YAPAR KAFAM ALMIYOR (yanlış anlaşılmasın ff yazarlarına olan saygımı bir ben bir de allah biliyor) acaba editörü çok iyi olabilir mi??? neyse bilemiyorum. ayrıca bu kitabı okurken şunu da fark ettim baya geliştirmiş kendini ablam helal olsun kendisine
spoiler sayılır mı bilmem ama fazla spicy smut sahneleri yoktu?????? aşk hipotezinde baya çok vardı diye hatırlıyorum ondan şok etti biraz beni bu durum ama yerinde bi karar olmuş lüzumsuz olurmuş ekleseymiş
bi de ben mallorynin 18 yaşında olmasını çok sevemedim 20li yaşlarında falan olsaydı daha okdu bence ya. çünkü kız liseden mezun olur olmaz çalışmaya başlıyor ailesine bakabilmek için ayrıca casual birliktelikler yaşıyor sürekli BELKİ DE YAŞLANDIĞIM İÇİNDIR BİLEMİYORUM ÇOK TASVİP ETMEDİM ABLASININ GÜLÜ HABERİN OLA
taa incelemenin en sonunda kitabın tropeları hakkında bilgi vermek aklıma geldi. hocam he fall first and harder diyorum ve kitabı okumanız için yeterli olduğunu düşünüyorum kendi adıma konuşuyorum enemies-to-loverstan sonra en iyi trope olabilir. rivals-to-lovers da var gibi ama asssla nefret hissettirmedi okurken nolan kardeşimiz mallory bacımla tanışır tanışmaz hayran oldu kızın zekasına (mallory kocan olay git tadını çıkar)
hiç konusunu falan anlatmadım valla çok üşeniyorum birileri muhakkak anlatmıştır ya da bilgilendirme kısmında yazıuor bacılarım haydi öpüyorum herkesi