2025 1. kitabı
Kitap tarihimin bir ilki ben Ali Hazelwood’un bir kitabını sevdim hem de zorla değil bile isteye bayılarak. Konu olarak absürd ve karışık yerleri tabi ki vardı ama bütününe baktığımda bunları halının altına süpürebildim. Vampyr Misery ve Alfa Lowe kurtlar vampyrler arasında ki ittifak için anlaşmalı evlilik yaparlar ama iki karakterin de ittifak umurlarında değil sakladıkları sırlar başka evlilik için amaçları bambaşka. Lowe tam sürüsüne, sevdiklerine düşkün çok başarılı bir alfa. Kardeşi Ana’ya düşkünlüğü beni benden aldı kelbimde çıt çıt çiçekler açtırdı. Misery’e kimsenin veremediği özgürlüğü vermek istemesi. Her zaman kendinden önce başkalarını düşünmesi. Tam bir alfaydı ya.. Sürüsündenki çoğu karaktere de kalbimi bıraktım yaşasın Kurt sürüsü kahrolsun Vampyr meclisi!! Misery.. Başta söyledim ya kitabı sevdiğime şaşırdım bunu unutun en çok Misery’i sevdiğime şaşırdım. Çok sevdim çünkü gözümde tek bir falsosu yok. Her zaman duygusuz olduğu için en yakın arkadaşı tarafından eleştirilen Misery’nin Lowe ve sürüsüne alışırken ki sürece bayıldım. Yavaş yavaş ve anlamlıydı bence gökten zembille inmedi bağ. Serenayı da bir tık kınadım hadsiz!! Soğuk esprilerinin soğuk olduğu için komik olması, Ana’ya duvarda ki sinek gibi bakıp ana yanına her geldiğinde kuzuya dönmesi, damak zevkinden utanıp isteklerini bastırması, Alex ile kurduğu kardeşlik her defasında Alex’i korkutması, hayatında kimse için parmağını kaldırmayacağını düşünüp olaylar karşısında ilk kendini feda edişi daha bir sürü şey anlatabilirim herhalde Misery hakkında. Herkes her şey olması gerektiği gibi tadında ve sıcaktı seri olacağı belli ama şu anlık hiçbir bilgi yok inşallah güncel yazmayı bırakıp bu seriye odaklanır Ali bu bir rica değil ihtiyaç.
GelinAli Hazelwood · Nemesis Kitap · 20241,056 okunma