2025 21. kitabı
İkinci kitabı büyük bir hevesle beklediğimi söyleyerek başlıyorum yorumuma. İnsanlar ve kurtlar düşman ve birlikte yaşıyor sayılırlar. İnsanlar eğlencesine kurtları arenada birbirleriyle dövüştürüyor şrfszler neyse. Böyle bir ortamdaki kralın kızı ana karakterimiz. Kendisi içten içe asi ama naapsın bir susmaya çalışıyor falan olmuyor tabi. Bu kızı anlaşma amacıyla evlendiriyorlar ve kocası olcak adam tam bir puşt. Sonra kıza zorla dövüş izletirlerkeenn baaammm bir alfa geliyor ve bakışlar birleşiyor ortalık alev. Callum başlarda inanılmaz bir karakter gibi gösteriliyor tam bir alfa yani ama sonrasında yazar karakteri aşırı yumuşatmış bence. Ben Callumcu değil Blakeciyim. Kendisi hakkında açığ kavuşmamış birçok şey var ama ikinci kitapta hepsi açıklanacak diye düşünüyorum. Yani size burada ana karakter Callumu övmek isterdim ama ilk 150 sayfadan falan sonra benim için ikinci planda kaldı kendisi. Aurora yani kızımız bazen aşırı iyiyken bazen dayanılmaz salaklıkta bir karakter ya. Yani yazar başlarda karakterleri çok iyi yazmış ama sonra yan karakteri ana karakter yapmaya karar verip karakterleri salaklaştırmış öyle anlatayım size. Bunun dışında dediğim gibi Blake inanılmaz bir alfa yani her anlamda insanı içine çeken bir kurt kendisi. Kıvrak zeka onda boy pos onda her şey onda koççumm benim be . Neyse kitabı sevdim gayet güzel ve akıcı. Kesinlikle bir şana verilmeli.
The Wolf KingLauren Palphreyman · Independently Published · 202331 okunma