Wolf King #1

9798853931916
İngilizce

2026 13. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2026 02:57
Kurtadam konsepti genel olarak hiçbir zaman ilgimi çekmedi açıkçası ben hep dibine kadar vampirci oldum ama ilginç bir şekilde ansızın bu kitabı okumak geldi içimden. Kalınca bir kitap olamsına rağmen okuması inanılmaz kolay, çok akıcı ve eğlenceliydi Ne zaman bitti anlamadım açıkçası. Yazar resmen “Outlinder” ve “ACOTAR”ı alıp ortaya karışık bir şey çıkarmış. Şöyle ki 25 yıllık okuma serüvenimden öğrendiğim tek bir şey varsa o da eğer morally grey bir erkek karakter olaya dahil olursa sweet olan abinin pabucu dama fırlatılır. Sarah J Mass abla sağolsun bende travma bıraktığı için Blake karakteri ilk tanıtıldığı andan beri kendisinin ana erkek karakter olacağını biliyordum bu yüzden de Callum her ne kadar cutie pie biri olsada iyice soğudum kendisinden. Çünkü travmalarıma dayanarak kendisinin %100 bir haltlar yiyeceğini söyleyebilirim. Kadın karakter başlarda relate edilebilir bir tipti ama ilerledikçe hiç değişmedi desem yeridir. Herkes kendisinin sürekli ne kadar zeki olduğundam bahsediyor ama bunu pek pratikte göremiyoruz. Umarım 2. Kitapta birazda olsa karakter değişimi görebiliriz. Açıkçası öyle aman aman bir evren beklemeyin daha romance odaklı bir seri olacak gibi ama 2. Kitabını merak ettiğimi inkar etmicem.
2026 4. kitabı
The Wolf King Kitabın fan artları o kadar çok karşıma çıktı ve beğendim ki ee üstüne de başroller kurt adamlar olunca dedim okuyayım. Normalde iki aşk arasında kalan karakterlerin olduğu kitapları sevmiyorum travmam var bakınız {ACATOR} ama bilerek isteyerek başladım zaten eleştirimde kız karakterin iki aşk arasında kalması değil. Birincisi kitap bildiğin Acator çakması yani bu kadar da almazsın dedirtti bana resmen geçmiş travmalarımı tetikledi o kadar ki aynıydı. İkincisi ve en önemlisi karakterler. Şimdi Alfamızdqn ve Rory’nin biricik sevgilisinden Callum’dan başlayalım. Callum kitabın başında çok iyiydi, dövüş alanından başlayıp kaleye giden o yolda beğendim ama o kadar. Sonrası hızlı çakılması işte. Şimdi o kadar çok kurt adamlı kitap okudum ki alfalığın kitabını yazabilirim ve Callum gibiler o kitap da anca yan rol olabilirler. Alfa en güçlü diye okuyoruz ama Callum hırlamaktan öteye gidemedi kimse sözünü dinlemiyor, kızın hislerinin kokusunu alıyor ama kızın iyi mi kötü mü olduğunu ya da acı mı çekiyor bilmiyor en önemlisi birlikte oluyorlar ve kızın özünü bile anlamıyor. Sadece kızı elde etmeyi amaçladı ve elde etti o kadar. Kızı saraya getirdikten sonra kız diyor ki ben sıkıldım kalede yapacak bir iş lazım şifacı olarak Blake ile çalışayım diyor ama kıskanç alfamız diyor ki ben istemem sen revirde çalış Blake ile vakit geçir, ben isterim ki mutfakta çalış patates soy!! ayy böyle bir saçmalık olabilir mi kızın şifacı olduğunu biliyorsun ama kızın işine mani olup sarayda prenses olan bir kıza patates soydurtuyorsun ya boyun posun devrilsin Callum! Sonra bir de bunlar saraya 1 haftada varıyorlar ve yolculuk at üstünde bu kızında at üstünde bir saatlik gitmişliği bile yok bunuda biliyor neyse kaleye vardıktan sonra da kızı oraya buraya sürüklüyor neymiş
2025 21. kitabı
İkinci kitabı büyük bir hevesle beklediğimi söyleyerek başlıyorum yorumuma. İnsanlar ve kurtlar düşman ve birlikte yaşıyor sayılırlar. İnsanlar eğlencesine kurtları arenada birbirleriyle dövüştürüyor şrfszler neyse. Böyle bir ortamdaki kralın kızı ana karakterimiz. Kendisi içten içe asi ama naapsın bir susmaya çalışıyor falan olmuyor tabi. Bu kızı anlaşma amacıyla evlendiriyorlar ve kocası olcak adam tam bir puşt. Sonra kıza zorla dövüş izletirlerkeenn baaammm bir alfa geliyor ve bakışlar birleşiyor ortalık alev. Callum başlarda inanılmaz bir karakter gibi gösteriliyor tam bir alfa yani ama sonrasında yazar karakteri aşırı yumuşatmış bence. Ben Callumcu değil Blakeciyim. Kendisi hakkında açığ kavuşmamış birçok şey var ama ikinci kitapta hepsi açıklanacak diye düşünüyorum. Yani size burada ana karakter Callumu övmek isterdim ama ilk 150 sayfadan falan sonra benim için ikinci planda kaldı kendisi. Aurora yani kızımız bazen aşırı iyiyken bazen dayanılmaz salaklıkta bir karakter ya. Yani yazar başlarda karakterleri çok iyi yazmış ama sonra yan karakteri ana karakter yapmaya karar verip karakterleri salaklaştırmış öyle anlatayım size. Bunun dışında dediğim gibi Blake inanılmaz bir alfa yani her anlamda insanı içine çeken bir kurt kendisi. Kıvrak zeka onda boy pos onda her şey onda koççumm benim be . Neyse kitabı sevdim gayet güzel ve akıcı. Kesinlikle bir şana verilmeli.
2025 20. kitabı
Üç kitaplık bir serinin birinci kitabı.Ülkemizde çevrilmesede konusunu beğendiğim için bir şans vermek istedim. Genel olarak konusuna gelirsek kurt adamlar ve insanların olduğu bir dünyada geçiyor. Bu iki halk birbirine düşman ve sürekli savaş halindeler ve kurt halkları da genel olarak kendi içinde çok uzun süre savaş halinde kalıyor ancak insanlarla daha düzenli savaşabilmek için bir alfa kurt altında birleşiyorlar ve ona da alfa kral diyorlar. İnsan tarafı da biraz orta çağ havasında lordlar,dükler ve krallar var. Kralın kızı bir gece baskınında biraz gönüllü biraz zorla kaçırılır kurt tarafına( istemediği biri ile evlenmemek için) ve onu kurtaran alfa ile aralarında bir ilişki başlar. Aslında konu olarak oldukça klasik alfa kurt ve prenses ikilisi. Ancak yazım dili akıcı,diyaloglar sürükleyici ve kızın kurban psikolojisinden kurtulup nasıl güçlendiğini okuyoruz. Bu yönleri hoşuma gitti. Biraz aşk üçgeni sayılabilecek bir durum var. Beni rahatsız etmedi çünkü ilişkiler aşktan çok dengeler ve zorunlu bağlar üzerine kurulu. Genel olarak hızlı okunan bir seri umarım dilimize de çevrilir.
2026 25. kitabı
Kurtlar, insanlar ve içimizdeki canavarlar. Bu seriye neden geç başladığımı sorguluyorum şu an. O kadar sevdim kiiiii. Allahım aşık oldum tam yerinde yazılmış bi.r evren aslaaa sıkmadan merak ettirerek okutturdu. İlk kitap olduğunu için giriş kitabı gibi düşünebilirsiniz ama ikinci kitap bomba gibi gelecek hissediyorum. Callum ahhh Callum seni çok seviyorum ama Blake üfff senin her sahnen beni mahvediyor sanırım aşık oluyorum. Öyle bir yerde bitti ki neler olacağını tahmin edemiyorum yaaa. Son sayfalarda artık kafayı yedim Blake diye diye diğer kitaba başlıyorum.
2026 59. kitabı
Bitireli iki gün oluyor ama buraya girmeyi unutmuşum bu yüzden asıl demek istediklerimide unuttum olduğu kadar artık. Kesinlikle bir aşk üçgeni beklemiyordum öncelikle hiç sevmem bu trope u bunu bir kenara atarsak bir solukta okudum sonda olanların hepsini tahmin etmiştim o da beni şaşırtmadı ama ikinci kitap için hiç heyecanlı değilim çünkü bu kız blakele olmicak adım gibi eminim ve callum bana çok can yaman vibe veriyor shshshsghs dayanamıyorum ama bir ara okurum