·240 syf.····Okunma: 05 Ocak 2025 22:17 Daha çok yazarın kendi kafasında kurguladığı ama bilimsel bir yazı imajı vermeye çalıştığı bir kitap. Sürekli labaratuvardan, bilimsel çalışmalardan, deneylerden bahsediyor lakin bunların doğru olup olmadığını araştırabilmesi veya kaynağında okuyabilmesi için okuyucuya ne bir kaynak kitap ne makale yazısı ne de en ufak bir bilgi veriyor. Bu sebeple tüm kitap boyunca aktarmaya çalıştığı bilimsellik havada kalıyor. Belki bir araştırma yazısı veyahut makale olarak okumuyoruz kitabı ama hep bilimsel yazılardan bahseden bu kitap için gerçeklikle bir bağlantı vermesini ya da ya da kitabın sonunda bahsedilen bu bilgiler için bir kaynakça sunmasını bekliyorsun.
Kitabın ortalarına doğru daha çok tahin, zeytin, sirke vb. besinlerin tanıtımı ve faydalarını açıklama kitabına dönüştü.
Suyun faydalarını da anlatıyor ama bir süre sonra verdiği bilgiler tekrara düşmeye başlıyor.
Ledün ilmi ile kuantum fiziğini karıştırıp ortaya değişik bir tablo çıkarmış.
Açıkçası okumaya pek de değmez. Burada anlatılan bilgilerin çoğu ne bilimsel gerçekliğe ne de dini bir dayanağa sahip. Suyun faydalarını okumak isteyen birkaç makale okusa çok daha fazla bilgiye sahip olabilir.