2025 4. kitabı
İnsanlığın Unuttuğu Kabus Yeniden Doğuyor İki yüzyıllık huzur…Savaşlar, silahlar ve cinayet kelimesinin dahi unutulduğu bir dünya. İnsanlar artık suç işlemez, kötülük diye bir şey yoktur. Çünkü zihinlere yerleştirilen çipler, her türlü kötü niyeti yok etmektedir. Düzen mükemmel görünür… ta ki o güne kadar. Bilimkurgu Distopya Gizem ve Gerilim Seri Cinayetler Tek Kitap Bir sabah, zincirleme cinayetler ve intiharlarla uyanan dünya, korkunç bir gerçekle yüzleşir: Kötülük geri dönmüştür. Lora ve Bay Black, bu karanlık gerçeği çözmek için görevlendirilir. Ancak her adımda bir soruyla yüzleşirler: İnsanlar tekrar kontrol altına alınabilecek mi? Katil ya da casus onların arasından biri mi? Lora, hem düzeni hem insanlığı kurtarabilecek mi? Gizem, Gerilim, ve Bilim Kurgu bir arada: Geçmişin karanlık sırları, flashback’lerle gün yüzüne çıkarken, her sayfa sizi derin bir sorgulamaya sürüklüyor. İnsanlık kötülüğün kökünü gerçekten kazıyabilir mi, yoksa bu sadece bir yanılsama mıydı? Heyecanın ve olayların hız kesmediği bir roman… “Evil Under Watch”, sizi karanlık bir geleceğe, çözülmeyi bekleyen sırlarla dolu bir dünyaya götürüyor. Bu kitap, bilim kurgu ve gerilim severler için kaçırılmayacak bir macera. Peki siz, insanlığın huzur için ödediği bedelin ne kadarını bilmek istersiniz? Emre Kahraman
Evil Under WatchEmre Kahraman · Lora Yayıncılık · 202416 okunma