2025 1. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2025 23:38
Bu yılın ilk yorumu #karanlıkmasal olsun dedim. İsmi ilgi çekici ana masal yok. Bir hırsız çetesi bu, hem de antik çağdan beri bir mit gibi fısıldanan, çok tehlikeli bir grup. Hepsi doğaüstü güçlere sahip, çoğunlukla toplum tarafından kabul görmeyen kişiler. Başta hırsızlık maceraları ile devam eder diye düşünmüştüm. Biraz öyleydi de. Ama hikaye ilerledikçe sır içinde sır olduğunu okudum. Evie Wilder bir yetimdi. Babası annesini ve kardeşlerini öldürmüştü. Bir yerlere ait hissedememişti. Soygun çetesine katıldı, onlardan biri oldu. Ama sırlarını çözdüğünü her sanışında başka bir sırrın içinde buldu kendini. La Fable Sombre yani Karanlık Masal'ın gizemlerini çözmenin bedeli var ve asla bir kerelik değil İtiraf etmeliyim başta biraz sıkıldım. Ama sonra yazar okuru ters köşe yapıyor hem de iki kere. Bir baktım ki kitap bitiverniş. Ama son kısımda bu böyle bitemez dedim. Zaten iki serinlik kitapmış. Devamını merakla bekliyorum, çözülmemiş gizemler var çünkü. Epope dehşet ve ibretle tavsiye eder
Karanlık MasalKatherine Harbour · Artemis Yayınları · 202434 okunma