2025 1. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2025 23:46
Cassandra Clare Kitabı beğendim diğer okurlara tavsiye ederim.Kitabın konusu Gölge avcılarını konu ediyor gölge avcılarının iblislerin kralı cehennem kralı belialla olan mücadelelerini konu ediniyor.Kitaptaki karakterler Cordelia James Jamesin kardeşi Lucia Christopher Jamesin arkdaşı Thomes , Jamesin kardeşi gibi gördüğü parabataisi Matthew Cordelianın parabataisi aynı zamanda Jamesin kardeşi Luciadır.Kitap bu karakterler arasında dönüp duruyor.Jamesin anne tarafından dedesi olan Cehennem prensi Cehennem kralı belial Gölge avcılarının dünyasında vücut bulabilmek için iblisleri yolluyor ve sık sık parkta köprüde gölge avcılarına nefilimlere saldırılar oluyor.Kitabın sonuna doğru değerli kılıç cortano Cordelia tarafından kullanılarak Jamesin dedesinin dünyasında Cehennem prensini, kralını un ufak ediyor kılıçıyla.Cehennem prensinin yok olduğunu zannediyor James Cordelia ve arkadaşları ama yok olma diye birşeyin olmadığını sadece yaralandığını yine gölge avcılarının dünyasına gelebilmek için bir işler çevirdiğini öğreniyoruz.Kitabın son sayfalarında Jamesle Cordelia nişanlanıyor. Altın Zincir
Fantastik Roman
Altın ZincirCassandra Clare · Artemis Yayınları · 2021135 okunma