2025 2. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2025 21:49
“Ne yaşarsak yaşayalım her şey geçmişte mi kalıyordu!” Diyor kitabında Çağatay Küpçü Ölümden Beter - La Vie Sevdiğinizi hiç suçu yokken kaybettiğinizi düşünün ve adalet beklerken dönen oyunlarla güç gösterimleri ile bir de mahkeme de yıkıldığınızı düşünün… “Adaletin olmadığı yerde tek kanun intikamdır.” Sevdiği kadın Hayat’ı polis şiddetine kurban veren ünlü doktor Haluk Toköz ile yıllar sürecek aklınıza bile gelmeyecek bir mücadele ile intikamını alışını okuyacaksınız. İlk sayfadan son sayfaya kadar tahmin edilemez, şaşırtıcı, hüzün dolu bir olaylar dizisine hazır olun. Farklı bi polisiye okumuş olmanın tadını çıkartmak için herkesi bu eseri okumasını nacizane tavsiye ediyorum. Şimdiden keyifli okumalar dilerim. Kitabın güzel yanından biri de bu şarkı; “ La vie en rose” / Edith Piaf youtu.be/Fgn8gZHJZzA?si=... Yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim. Çağatay Küpçü
Ölümden Beter - La VieÇağatay Küpçü · Destek Yayınları · 2023114 okunma
1.031 Gösterim
Beğenmenize çok mutlu oldum.. Bu güzel incelemeniz için de ayrıca teşekkür ederim.. #lavie aileme hoşgeldiniz☺️
Frankenstein
Ben teşekkür ediyorum yorumunuz için, çok mutlu oldum. Emeğinize sağlık çok güzel bir eser. Bu güzel aileye dahil olmaktan mutluyum😊
İnsanı polisiye okumaya teşvik eden bir inceleme olmuş, bayıldım. Emeklerine sağlık. En sevdiğim kitaplardan biridir La Vie.
Frankenstein
Çok teşekkür ederim, incelemelerinin güzelliğini bildiğim için bu yorumun beni çok mutlu etti. Benimde çok sevdiklerimden artık eser.