···Okunma: 07 Ocak 2025 00:00 iki gülüp eğlenelim dedik kalitesiz aşk romanı diye açtım yemin ederim bi ağzıma sıçmadığı kaldı
of arkadaşlar çok güzeldi kitap tadı resmen damağımda kaldı ben bu hikayenin ikinci kitabı olsa koşa koşa okurdum bakın (normalde üşenirim)
konu olarak çok detay vermicem. phoebe ablamız 38inde bi ünide prof ama doçent doktor bence bizdeki çevirisiyle (çünkü onlarda prof diye geçiyo yine de). evli ve çocuğu olmuyor. eşiyle ayrılmışlar ve aylar önce tatil hayali kurduğu otele gitmesiyle başlıyor kitap. şans eseri geldiği otelde de 6 gün sürecek bir düğün varmış. gelinle tanışıyor falan gelin onun da düğün için geldiğini sanıyor. işte soruyor kimsin kimlerdensin diye ama phoebe ablam no düğüne gelmedim ben diyor ve patlatıyor bombayı: İNTİHAR ETMEYE GELMİŞ MEĞERSEM
ilk bölümün özetini geçtim size kb ama şu bölümü okuduktan sonra hasktr noluyo lan kalitesiz aşk romanı değil miydi bu oldum (spoiler: değilmiş). aldı götürdü beni kitap o kadar güzeldi ki dram mı dersin, komedi mi dersin, aşk mı dersin hepsinden azıcık azıcık koymuş yazar ablam ellerine sağlık gerçekten
normalde kitaplarda depresif kısımları çok sevmem ama bunda o dönemlerini anlatırken karakterin geçmişini ilk defa anlattığı için rahatsız etmedi aktı gitti gerçekten ama sadece (spoiler sayılmaz bence) intihar etmekten neden vazgeçti snlayamadım o kısım çok hızlı geçti bilmiyorum belki de ben atlamışımdır o paragrafı çünkü aynı anda phoebe gelinin anasının konuşmasını dinliyordu
burdan sonra spoiler varrrrr
OFF TADIM KAÇTI MERAK ETTİĞİM ÇOK ŞEY VAR SONLA İLGİLİ MESELA LİLA VE JİM SEW OLDU MU? MARLA EŞİYLE ARASINI DÜZELTEBİLDİ Mİ??KRALİÇE PATRİCİA NASIL??? ENNNN ÖNEMLİSİ BAKIN PHOEBE VE GARY O MALİKANEDE KIŞI BERABER GEÇİRDİ Mİ?????????????
NEDENNNN ALLAHIM NEDENNN YAAAAAAA ODANIN ORTASINA BIRAKILMIŞ BOK GİBİ HİSSEDİYORUM ŞUANDA NE KİSS ALDIK NE DE TAM OLARAK Bİ AŞK İTİRAFI TADIM TUZUM KAÇIK BİTTİĞİ İÇİN
lütfen çizgini bozma yazar abla başka kitabın varsa ya da yeni yazarsan okucam
saygılarımla,
nek