Aleyna Hirik }][{ Armağan
Selamm,bugün sizlere çok harika bir kurgu ile geldim. Sevgili aleyna hirik ben bu kitaba bayıldımmm. Açıkçası duygusal ve dramatik bir kurgu bekleyen ben okudukça şaşırdım. Kitap öyle güzel bir akış ile açıldı ki nasıl bir olayın içine girdiğime şaşırdım.
Konusu gizem _gerilim _psişik güçler ile harmanlanmış #armağan sade ve akıcı diliyle elinizden bırakmadan heyecan ve merakla okuyacağınız bir kitap.Konunun başından sonuna bağlanışı harikaydı ! Yasemin ve Cem arasında ki etkileşimi çok güzeldi. Onların bu olayın içindeki sempatik halleri itiraf edeyim tırsmamı önledi:)) Yazarımızın kalemine, yüreğine sağlık umarım başka kurgularınıda okuruz.Türü sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum..Şimdi sizler için kısaca konusuna geçelim ne dersiniz?
Yasemin yeni hayatının başlangıcı olarak İstanbul'u seçmişti. Erkek arkadaşı Ali ile beraber geldiği İstanbul da son zamanlarda içinden geçtiği duygusal yoğunluktan uzaklaşmayı başaracağını düşünmüştü.Yaşanmışlık hissini veren objeleri seven Yasemin evini yerleştirirken ihtiyaç duyacağı bir şeyler bakmak için yakınlarda ki Bağ Bozumu adlı antikacıyı görünce hemen içeriye girdi.Girer girmez bir tablo beğendi ve satın almak istedi. Dükkanın genç sahibi retro tarzıyla dikkatini çekmişti. İkili konuşurken Yasemin genç adamın arkasında tezgahın üzerinde altın sarısı kenarları olan örtülmüş bir aynayı fark etti.
Sanırım Yasemin ve Cem için her şey böyle başladı.Satılık olmayan bu objeyi ısrarla görmek isteyen Yasemin'e sonunda Cem bu aynayı hediye etti.
O gün Yasemin in doğum günüydü.
Evine aldıkları ile heyecan dönen Yasemin Ali den sürpriz bir doğum günü partisi beklerken Ali'nin onu terk etmesi ile yüz yüze geldi.
(Bu kısımda Ali gerçekten çok kızdırdı ama ilerleyen sayfalarda bir ohh dedim::))
Alelacele evi terk eden Ali'nin ardından bomboş ve yerleşmemiş evde tek başına kalan Yasemin, yaşadığı şoktan bir süre sonra aldıklarına bakmak istedi. Eline aldığı "kara ayna" yı incelerken arkasından birinin geçtiğini görünce film koptu.Geceyi zor edip soluğu antikacıda alan Yasemin aynayı geri vermek istedi. Ama Cem aynayı geri alamayacağını söyledi.
O bir armağandı.
Ayna yeni sahibini seçmişti ve ayna ondan gitmek isteyene kadar Yasemin ile kalacaktı.Kırmak veya atmak kesinlikle mümkün değildi. Psişik güçlerin açığa çıktığı, ruhların cirit attığı bu dünyada Yasemin ve Cem in macerasına hazır mısınız ?
Sonu ise gerçekten çok güzeldi...