2025 3. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2025 15:45
Herkese merhaba, Arkadaşlar nefes nefese okuduğum bir kitapla geldim. Bu kadar çabuk biteceğini sanmıyordum doğrusu ben fantastik okumayi seven biri değilim fantastik kitaplar benim elimde günlerce sürünür. Fakat Kod Hatası farklıydı bence sadece fantastik roman diye kategorize etmek de haksızlık olur diyebilirim. Kitap Hayat'ın hayatıyla başlıyor. Sıradan bir Hayat değil yalnız özel güçleri olan içinde kötülüğün ve iyiliğin izlerini taşıyan bir kahraman. Gördüğü rüyalar ile kapılar bize açılıyor romanda.Hayat'ın rüyalarindan konularından okuluna geçiyoruz.Okuldaki arkadaşlarına Ela'ya Toprak'a Martin'e Alex'e Erdem'e Merve'ye falan. Özel güçleri olan ki öğreniyoruz ki kendisi bir kodlama hastasıyımış bir kızın etrafında iyiler kadar kötüler kötülerin de kötüsü güzeller kadar çirkinler de var. En masum gözükenleri masum mu en korkunçu gerçekten korkunç mu hepsi sayfalar da gizli. Peki nedir kitabın olayı dersiniz Dünya'nın varlığı diyorum. Son sayfalara kadar soluk soluğa geldim ama son sayfalarda kendimi elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissettim. Konu farklı bir yere evrildi birden umarım kitabın gerçekten ama gerçekten bir devamı vardır. Eğer varsa bu sayfanın ve Aybüke 'nin ilk fantastik seri kitap okuması olacak
Kod HatasıSeda Koçali · A7 Kitap · 202410 okunma