Nino ve Kiaranın hikayesi. Serinin en beğendiğim ikinci kitabı oldu. Ninonun tam bir suç makinesi olması ama aşkitosuna karşı anlayışlı hali beni benden aldı. Ben Camorracıyım dostlar. Familyadır Outfittir çok mühim değil.
Ninonun kardeşlerine bağlılığı olsun davasına bağlılığı olsun her anlamda harika ya gerçekten. Kıza çok dikkat etmedim benim odağım beyefendiydi. Yine de Kiara için konuşacak olursam, babası olucak it Lucaya ihanet ettiği için Lucacığım(familyadakisevdiğimtekkişibelkide) babasını öldürüyor sonra bu kızımız akrabalarında yaşamaya başlıyor. Çocukluğunda istismara uğramış ama merak etmeyin Ninocuğum ve Remocuğum bu işi de halletti. Neyse Kiara sessiz bir kız içten içe isyankar ama bunu bastırıyor çünkü mafyada kadınlar konuşmaz anlayışı var. Tabi bu Camorra için geçerli değil. Bizimkilerin yanına geldikten sonra güzel bir karakter değişimi yaşıyor. Yani hiç falsosu yoktu kitabın ya her anlamda bayıldım. Nino duyguları hissedemeyen bir karakterken aşk onu da vuruyor. Bir beni vuramadı şu aşk zaten neyse. Sonrası şenlik. Tabi aşkın bu adamları bir minik kediye çevirmemesini ayrıca seviyorum. Güzel mutlaka okuyun.