The Camorra Chronicles #2

8 Ocak 2019
Independently Published
İngilizce

2024 21. kitabı
Nino ve Kiaranın hikayesi. Serinin en beğendiğim ikinci kitabı oldu. Ninonun tam bir suç makinesi olması ama aşkitosuna karşı anlayışlı hali beni benden aldı. Ben Camorracıyım dostlar. Familyadır Outfittir çok mühim değil. Ninonun kardeşlerine bağlılığı olsun davasına bağlılığı olsun her anlamda harika ya gerçekten. Kıza çok dikkat etmedim benim odağım beyefendiydi. Yine de Kiara için konuşacak olursam, babası olucak it Lucaya ihanet ettiği için Lucacığım(familyadakisevdiğimtekkişibelkide) babasını öldürüyor sonra bu kızımız akrabalarında yaşamaya başlıyor. Çocukluğunda istismara uğramış ama merak etmeyin Ninocuğum ve Remocuğum bu işi de halletti. Neyse Kiara sessiz bir kız içten içe isyankar ama bunu bastırıyor çünkü mafyada kadınlar konuşmaz anlayışı var. Tabi bu Camorra için geçerli değil. Bizimkilerin yanına geldikten sonra güzel bir karakter değişimi yaşıyor. Yani hiç falsosu yoktu kitabın ya her anlamda bayıldım. Nino duyguları hissedemeyen bir karakterken aşk onu da vuruyor. Bir beni vuramadı şu aşk zaten neyse. Sonrası şenlik. Tabi aşkın bu adamları bir minik kediye çevirmemesini ayrıca seviyorum. Güzel mutlaka okuyun.
2026 23. kitabı
Bir puan gerçekten kısa olmasına kırdım birde spoiler olacak okumak istiyorsanız buna dikkat edin. Başta ihtiyaçlarını başka birinden karşılama teklifi hoşuma gitmedi tamam kiara çok travmatik bunu gönül rahatlığıyla kabul etsede 10 puan olabilmesi için bunu isterdim. Wfavorilerime girdi:)
2020 38. kitabı
Okunma: 10 Temmuz 2020 00:00
Eveet, fahri kardeş Fabiano'yu saymazsak ilk özbeöz Falcone kardeşin kitabını da okudum! İtalyan mafya aileleri arasındaki ateşkesler sürekli değişiyor. Outfit ve Famiglia'nın ateşkesiyle başlayan serüvende defalarca ortaklıklar gerildi. Sonunda da en büyük Scuderi kızı ile düzelip en küçük Scuderi kızı yüzünden ateşkes bozuldu. Camorra asla Famiglia ile ateşkese yanaşmıyorken Outfit'in Twisted Loyalties'de Camorra'ya saldırması dengeleri yine değiştirdi. Önceki kitaba yorumumda dediğim gibi saldırının Dante'nin emriyle yapıldığını düşünmüyordum. Twisted Emotions'da da bunun consigliere olan Fabiano'nun babasının işi olduğuna eminler. Ama sonuçta saldırı Outfit tarafından yapıldı. Bu yüzden de Camorra Famiglia ile evlilik yoluyla pekiştirilecek bir ateşkese gidiyor. Böylece Luca'nın ihanetinden dolayı öldürdüğü amcasının kızı olan Kiara ve Remo'nun en büyük ve duygusuz, sosyopat erkek kardeşi Nino arasında anlaşmalı bir evlilik yapılıyor. Kiara yaşadıklarından dolayı çok hassas bir karakterdi. Nino ise duyguları hissedemese de onun için taklit ederek Kiara'ya ihtiyacı olan desteği en başından beri göstermeye çalıştı. Kesinlikle yazar iki karakterin psikolojileri düşünülürse onları bir araya getirerek ve kurduğu ilişkiyle çok iyi bir iş çıkardı. Falconeların evine girince korktuğum başıma geldi. Falconeları sevmeye başladım. Kitap Remo'nun Dante'nin yeğenini kaçırma planlarıyla sonlandı. Dante'nin sevgili yeğeni Serafina'yı ilk kitaptan hatırlıyoruz. Fabiano'nun çocukluk, oyun arkadaşı. Hatta ilk kitaplarda okurlar ikisinin beraber olacağını düşünüyordu. Hey gidi günler hey. Sıradaki kitap için çok heyecanlıyım. Gel gelelim benim seriyle ilgili tek sorunum bu İtalyan aileler sürekli birbiriyle sürtüşüyor. Bratva, Cartel vs. adı şöyle bir geçiyor o kadar. Kendi iç

Cora ReillyYazar · 19 kitap
Cora Reilly is the author of the Born in Blood Mafia Series, The Camorra Chronicles and many other books, most of them featuring dangerously sexy bad boys. Before she found her passion in romance books, she was a traditionally published author of young adult literature. Cora lives in Germany with a cute but crazy Bearded Collie, as well as the cute but crazy man at her side. When she doesn't spend her days dreaming up sexy books, she plans her next travel adventure or cooks too spicy dishes from all over the world. Despite her law degree, Cora prefers to talk books to laws any day.