2025 10. kitabı
HARESE SOĞUK BEDENLER ÖLÜM DANSI 2 kitap 1 arada Selamlarrr... Sizlere harika bir kitap ile geldim. İki kitap bir arada olunca tabi ki okuma keyfiniz de bölünmemiş oluyor hem de merak edilen sorulara yanıt buluyorsunuz. Son sayfaya kadar heyecan ile okumak da keyfe dahil oluyor. Ben ilk kitapta çok heyecanlanmış ve yazar nereye bağlayacak diye çok merak etmiştim. Ve öyle güzel bağladı ki kesinlikle bu aklımda yoktu. Okuyunca siz de o detaylara hayran kalacak, kurgu içinde kaybolacak ve cevapları ararken nerelere geldiğini görecek ve hayret de edeceksiniz. Düşününce ne korku şeyler nasıl planlar demeyi de ıhmal etmeyeceksiniz. Karadeniz Bölgesi'nde, Rize'ye bağlı Dipsiz Kuyu Köyü 'nde akıl almaz biçim de insanlar kaybolmaktan ve onlardan bir daha iz bulunmamaktadır. İç İşleri Bakanlığı' na da aktarılır ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü 'nü görevlendirir. Cinayet Büro başkomiseri Bahoz olayı ele alır. Bu görevi ise kendisini babasına ispat etmek için bir hedef olarak görür ve babasının onu gördüğüne inanır. Ekibi ile köye gidip birbirlerinden farklı yerlere yerleşerek bu olayları araştırmaya başlarlar. Kötü hava koşulları ise bir araya gelmelerini engeller. Bahoz adeta tek başınadır araştırmaya başlayıp ne zaman sona doğru yürüğünü hissetse her şey o orman sınırında son bulup buhar oluyordur. Gelişinden sonra da kayıplar devam edince köy halki da isyan eder çareyi ormana gitmekte bulur. En son kaybolan kişinin cansız bedeni yanında elinde kanlar içinde bir bıçak ile bir kadın vardır. Üstelik Bahoz görür görmez ondan etkilenir ve sezgileri suçsuz olduğunu hisseder. Ama kadının ağzından tek bir kelime bile çıkmaz. Alıp evine götürür. Bütün düğünün bu kadında çözüleceğini hisseder ki kadın konuşmadan bunu öğrenemez. Kadın konuşunca ise her şey başka olur. Yekta bir bir anlatır ve soruların cevaplarını bir parça bulur. Ne olduğu belli olmayan canlılar ile ise ölümler deva eder. Artık hem kendilerini korumak hem halkı korumak tabi onlar da işin içinde değilse hem de bu sırrı çözmek zorundadırlar. Alan geniş zaman dar ve ipuçları bellidir onlara yardım edecek kişi ise aile sırlarını hiç düşünmeden anlatacak biri olur. Ondan sonrası da onların keskin zekası ve iş bitiriciliği ile çözülecek sırlardır. İşin arkasında olan gerçekler ise resmen kanınızı donduracak derler ya o türden.. Kendinize akışa kaptırıp, zaman zaman gerilip zaman zaman da yok artık diyeceğiniz sayfalar sizi bekliyor.
Harese - Soğuk BedenlerZilan Erbek Arıkan · Oleksa Yayınevi · 202437 okunma