Susan çocuklar değil,söz almayı bilen çocuklar yetiştirin!
2025 6. kitabı
Okunma: 07 Ocak 2025 20:01
《 En pahalı kelime keşkedir. Ve Bedeli Ömür ile ödenir.》 Hayatımda Keşke kelimesini hiç sevmem Kullanmam da. Yaşantımda keşkelere değil, iyikilere yer vermeyi severim. Keşkelerle yaşanan Hayatlar bir çocuğun hayatına sirayet ettiğinde geride kocaman boşluklar oluşur. Bu keşkelerin geriye döndürme anları da olmayabilir. Sizler de bir ebeveyn ya da bir ebeveyn adayı, bir öğretmen olarak Saniye Bencik Kangal hocamıza bir kulak verin ve ailenizin kumandasını elinize alın. Çevrenizdeki çocuk yetiştirme hakkında söylenen sözleri bir susturun. Çocuklar deneme tahtası değildir Geleceğe ışık olacak olan yarının umutlarıdır. <Elalem ne der diyerek çocuklarının davranışlarına yön vermeye çalışan Ebeveynler Bu kitap sizler için yazıldı. <Çocuk yetiştirirken doğru sandığımızı bildiğimiz yanlışlarla çocuğuna yön vermeye çalışan Ebeveynler Bu kitap sizin için yazıldı. <Ben Yaşamadım çocuğum Yaşasın diyen Ebeveynler Bu kitap sizin için yazıldı. <Çocuğunun her istediğini yaparak hayallerini ket vuran Ebeveynler Bu kitap sizin için yazıldı. Ailenizin Kumandası; sade,akıcı birkaç saatte bitirebileceğiniz ama size çok şey öğreten bir kitap . Sosyal medyada ve çevrenizde birçok gereksiz çocuk yetiştirme konusunda bilgi çöplüğünü bir kez daha gözler önüne seren bir kitap. Ve... Ebeveynler, ebeveyn adayları,öğretmenler! Asıl sır tam olarak çocuğun çocuk olduğunu, bir zamanlar sizin de çocuk olduğunuzu unutmamakla başlıyor. Çocuğunuzun bedeni büyürken çocukların gelişim süreçlerini bilerek ruhunu da siz büyütün. "İfadelerinizdeki küçük dokunuşlar büyük farklar yaratır." Koklamaya,dokunmaya kıyamadığımız sevgimizle büyüttüğümüz çocuklarımızı güvenli bir geleceği emanet etmenin zamanı gelmedi mi? Keyifli okumalar dilerim.
Ailenizin KumandasıSaniye Bencik Kangal · Elma Yayınevi · 2023537 okunma