2025 5. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2025 21:37
#daimabenim #honeymountaın1 -LAURA PAVLOV “Sonsuzluğun umursayacağım bir şey olduğunu hiç düşünmezdim ama Vivian Thomas benim sonsuzluğumdu.” Small town İtfaiyeci erkek Pastacı kAdın en yakın arkadaş Küçük kasaba temalı hikayeleri çok ayrı seviyorum. İçerdiği diğer tropelar ayrıca çok iyi. İki en iyi arkadaşın aralarındaki sıkı dostluk bağının temeli aslında birbirlerine duyduğu hislerden geliyor bu çok açık. Niko West, kasabanın koruyucularından itfaiyeci. Ve çocukluklarından beri Vivian ile çok yakınlar. Her anlarını birlikte geçiriyorlar. Ama iş ilişki boyutuna geldimi ikiside çok farklı kişilikteler. Niko nasıl günlük ilişkilerin adamıysa, Vivi de okadar güvenilir ve sağlam ilişki seviyor. Ne varki Vivian’ın güvendiği limanı erkek arkadaşı onu aldatıyor. Ve aslında hissettiklerinin aşk olmadığını sonraları anlıyor. Vivian annesini kaybetmiş ama itfaiyeci şefi babası ve kızkardeşleriyle müthiş bir ailesi var. Aralarındaki bağ, birbirlerine kenetlenmeleri öyle sıcak öyle güzeldi ki. Çocukluğundan beri istismar ve şiddet görmüş çarpık bir ailede büyüyen Niko için, Thomas ailesi kendi ailesi gibi olmuş. Fakat travmatik çocukluğuna rağmen Niko aynı zamanda çok iyi bir abi olmayı da başarmış. Kız kardeşi ve onun minik kızı için yapmayacağı şey yok. Yaralı, bu nedenle babası gibi gibi biri olmaktan korktuğu için pek çok şeye kendini kapatmış fakat öyle sevgi dolu ve iyi kalpli ki herkes tarafından seviliyor. Bu İkisi bazı deneyimleri birlikte yaşamak için adımlar atıyorlar fakat bu durum aralarındaki bastırılmış duyguları gün yüzüne çıkarıyor. Sıkı birer arkadaşken nasıl dolu dizgin bir aşka yelken açıyorlar görüyoruz. Serinin her bir kitabında belli ki bir Thomas kızına misafir olacağız. Güçlü kadın karakterleri ve onlara tapan erkekleri okuyacağımız daha şimdiden belli.
Daima BenimLaura Pavlov · İndigo Kitap · 2024201 okunma