"Sen benim geçmişim, bugünüm ve geleceğimsin, Balarısı. Seni son nefesimi verinceye kadar, hatta sonsuzlukta dahi seveceğim."
Haftanın son günü #honeymountain serisinin ilk kitabı Daima Benim yorumuyla geldim. Kasaba hikayeleri son zamanlarda favori türlerimden ve bu kitap kesinlikle enlerim arasında yerini aldı. Arkadaşlıktan aşkı ilerleyen, aile ilişkileri, kasaba ortamıyla keyifle okuyacağınıza eminim.
Vivian ve Niko anaokulundan beri çok yakın arkadaşlardı. Vivian'ın liseden beri çıktığı erkek arkadaşı tarafından aldatılmıştı. Bu ayrılık onun neleri kaçırdığının farkına varmasını sağlar. Vivian, kasabada pastanesinde sakin ve düz hayatında mutlu biriydi. Taki Niko'ya yaptığı teklife kadar.
Niko West kasabanın yakışıklı, çapkın itfaiyecesi Sorunlu bir aileden gelen Niko için aile kurmak, ciddi ilişkiler asla onluk değildi. En yakın arkadaşı Vivian'dan gelen teklif onu şok eder. Onun bu isteğine bir süre karşı çıksa da sonunda kabul eder. Başlarda sadece keyifli zaman geçirmek deseler de aslında yıllardır içlerinde sakladıkları tutku ve bağlılık ortaya çıkar. Niko bu duygulardan korktuğu için git geller yaşasa da sonunda kendini hep Vivian'ın kapısında bulur.
Niko'nun, geçmişte yaşadıkları gerçekten çok kötüydü ama ailesine özellikle kız kardeşi Jada ve onu kızına Mabel'e sahip çıkması harikaydı. Pislik bir babaya sahip olsa da iyi bir evlat ve dayıydı. Mabel'in dayısına 'Neek Neek' diyerek seslenmesi çok tatlıydı.
Vivan ve Niko'nun birbirlerine olan desteklerini, sohbetlerini keyifli okudum. İkisinin uyumu, tutkusu çok güzeldi. Vivian'ın dört kız kardeşi var ve hepsine bayıldım. Onların da hikayelerini merakta bekliyorum. Yazarın kalemini çok sevdim. Türü sevenler kesinlikle okumalısınız.