129 syf.
Puan vermedi
Sağ çıktığım savaştan evime döndüm..
Ben kolay kolay inceleme yazmam, bu kitaba yazmasaydım kendime saygısızlık olurdu. Zor bir yolculuktu ama doğrusu değdi, manzaram gayet iyi.Umarım sen de mutlu olduğun manzaralara bakıyorsundur. Değilse de bir yolunu bulacağına eminim herkes bulur. Bana şu yaşıma kadar tesir eden birkaç kitap arasına bunu da koyuyorum. Okurken çoğu yerinde gözyaşlarımı tutamadım, yazdığı her satır o kadar hayatın içinden ki, eminim herkes hayatı boyunca mutlaka böyle bir ilişki yaşamıştır. Gidememek-kalamamak ikileminde kalmışızdır çoğu zaman. Bu kitap beni parçaladı resmen,biraz daha kalın olsa kitap akli dengemi yitirecektim az kalsın. Osman'a çoğu yerde ana avrat sövdüm, ulan bir kadının canı bu kadar yakılır mı dedim sonra dönüp kendime baktığımda kim bilir kimlerin canını yaktın be oğlum dedim. Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki sanırım uzun bir süre OSMAN'a kinimle yaşayacağım. Bu kaçıncı vedalaşmamız diye soracak olursan, sonuncusu derim. Gezegenin bir yerlerinde olduğunu bilmek benim için her zaman güzel. Lütfen soluk mavi noktamız da kalmaya ve tadını çıkara çıkara yaşamaya devam et, ben öyle yapacağım. Gülmeyi ihmal etme, sağlığına özen göster,soranlara selam söyle.. Yolların hep cennete çıksın, hoşçakal OSMAN..
Aylin Balboa
Aylin Balboa
Bu Hikaye Senden Uzun OsmanAylin Balboa · İletişim Yayıncılık · 20226bin okunma
4.824 görüntüleme
Dağlar okurunun profil resmi
Sanki ironi var incelemede🥴📚hem de 13 gunde okunmus Osman
Ümmühan okurunun profil resmi
Senden bu yorumu bekliyordum, kitabı okurken ki tepkilerini gülerek okumuştum 😅 incelemende çok keyifli, emeğine sağlık 👏🏼
Sümeyye Ç. okurunun profil resmi
Bu aralar sürekli bu kitabı görüyordum anasayfamda ve ben de okumam diye düşünüyordum incelemenizi okuyana kadar. 🤔
Bu yorum görüntülenemiyor
Zehra Gül okurunun profil resmi
Bu incelemeyi bekliyordum gerçekten çok etkilenmiş olmalısınız. Ben bu kadar etkilenmemiştim hiç. Teşekkürler emre bey.🌷
Fatos okurunun profil resmi
İncelemenizi hayretler içinde okudum,yorumlarda dalga geçer bir havanız vardı 🙄
Özlem Akpınar okurunun profil resmi
Bu incelemeler beni kitaba çekerken bir yandan da henüz zamanı değil çok yıpratır seni dedirtiyor. Bu ikilem de yordu. İnceleme müthiş
Mizgin Aygür okurunun profil resmi
Ne Osman'mış. Attığınız alıntılarla beraber bizim de psikolojimiz bozuldu 😬 merak ettim ve okuyacaklarım listesine aldım..
Can Aşkan okurunun profil resmi
Tebrikler keyifli okumalar
Wisss.. okurunun profil resmi
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
15 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.