2025 8. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2025 01:09
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Demet Tanı kaleminden Seninle Şimdi! Adlı kitabı tanıtmak istiyorum. İstanbul'da anne ve babası ile yaşayan Neva üniversite bittikten sonra iki yıl daha okumak için ALES adlı sınava girmek için yola çıkıyor ama gittiği yerde Saliha adlı bir Hanım Neva'nın gireceği okulun bir süre önce taşındığını ve adreste bir yanlışlık olduğunu söylüyor. Bu olay sonrasında Neva hiç tanımadığı Saliha Hanım'ın daveti üzerine evine giriyor ve Neva Saliha Hanıma geçmişine dair birşeyler anlatıp sohbet ettikten sonra tekrar evinin yolunu tutuyor. Ayrıca çok sevdiği çocuk tarafından bir anda terk edilen Neva kafasını dağıtacak bir şeylere ihtiyacı olduğunu ve yanlız başına kalmak istediğini fark ediyor. Neva birşeyler düşündükten sonra Muğla'da yaşamını devam ettiren üniversite arkadaşı Esin'in yanına gitmek istediğine karar veriyor ve arkadaşını arayıp yanına gelebilir miyim diye soruyor Esin ise teklifini kabul ediyor çünkü dile getiremese dahi Esin'de Neva gibi iyi değildi. Esin ve Neva biraraya geliyor ve bu buluşma Esin ve Neva'ya çok iyi geliyor ve hatta gelecek için hayaller kurar iken Muğla'da gezip duruyorlar. Sonra neler mi oldu sonrası kitapta. Esin arkadaşı Neva'dan ne gizliyor? Neva eski görüştüğü çocuk ile tekrardan karşılaşacak mı? Esin ve Neva planladıkları hayallerini gerçekleştirebilecekler mi? Bu soruların cevaplarını okudukça bu kitabın içerisinde bulabilirsiniz. Kitabın içerisinde dostluk,hayal kırıklıkları gibi birçok konuyu ele almış yazarımız. Esin ve Neva'nın başına gelen olaylara üzülsem dahi aralarında yaşanan dostluğa çok özendim :) Kesinlikle herkesin okuması gereken harika bir kitap. Yazarımızın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
Seninle, Şimdi!Demet Tanı · İkinci Adam Yayınları · 202419 okunma