·232 syf.····Okunma: 12 Ocak 2025 13:17 Bu kitabı okurken azap çektim,neredeyse beni reading slump'a sokacaktı.Aldigi ödül dolayısıyla bir şans verip okuyayım dedim ancak keşke elimi bile sürmeseydim.
Yazarın konu olarak kendi hayatından esinlendigi güzel bir konusu var,bu cepte
Aralara serpistirdigi gerçekten yetenekli olduğu belli bir yazarın elinden çıkan tabirler var,bu cepte
Ama kitap bir bütün oluşturduğu an insanı cildirtacak derecede sacmalamaya başlıyor.Bu kadar ağır,bu kadar monoton bu kadar saçma kurgulanmış bir metne ödül vermek basbayagı akıl tutulmasidir başka bir şey değil yukarıda verdiğim sebeplerle anca cebimden 3 puan çıktı bu kitaba.
SPOİLERLI SON SÖZ!!!!!!!
Kitabın saçmalığı size şöyle özetleyeyim 1 ay boyunca engelli cocugunu öldürmek için yanıp tutuşan hatta bu sebeple karısını bile görmeden bir fahişeyle yaşayan ve her gün hadi şu çocuk ölsünde Afrikaya gidelim diyen bir adam bir gün Gay bar da otururken bir anda yaptıklarının büyük bir hata olduğunu anlayıp cocugunu kurtarmaya çalışıyor
YAW NE ALAKAAAAAAAAA
Kopuk,bağlamsiz,bicimsiz....
Daha çok şey söylerim ama bir kitaba bu kadar öfke patlaması yeter diye düşünüyor hepinize keyifli okumalar diliyorum