2025 1. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2025 23:58
Tavsiye ile okuma listeme eklemiştim bu kitabı ve bende tavsiye ediyorum meraklısına :) Bu tarz kitaplara " ayy ne boş yeaa " edasıyla bakmıyorsanız , içinde kendinize bir şeyler mutlaka bulursunuz. Kendi sevgi diliniz ne diye düşünürsünüz en basitinden , eşinizin sevgi dilini , çocuğunuzun veya annenizin . Kitabın kapağını kapattığım gibi en sonda yer alan bay-bayan profiline uygun anketi kendim ve eşime yaptırarak hangi seçeneğe uygunuz diye baktım ve tahminlerimiz az çok tuttu mesela :) Karşınızdaki insanın dilini bilmeden isterseniz dünyanın en iyi insanları olun , iletişim kopukluğu yaşarsınız . Boşanmaların arttığı, insanların birbirini anlayamadığı, sevgisini doğru gösteremediği bu zamanlarda belki de en büyük problem bu değil mi ? Karşımızda ki insanın sevgiyi ifade şeklini anladıktan sonra her şey daha kolay olucak. Ben kitabı gerçekten çok çok beğendim . Kitabın dilini ayrıca sevdim , gayet basit anlaşılır ve akıcı . Çok kısacık ama faydalı bir kitap oldu benim için . Yazara ve tavsiye edene teşekkürlerimle :)
Beş Sevgi DiliGary Chapman · Koridor Yayıncılık · 201212,5bin okunma