2025 6. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2025 15:38
#okız @ruthwarewriter The Kitap Yayınları @dileklekitap Selam Gerilim kitaplarını sever misiniz? Yanıtınız evet ise bu kitap tam size göre Başlarda biraz durgun gibi gelse de olaylara vakıf olunca kitabın sonuna kadar gözünüzde herkes şüpheli olarak görünüyor. Hannah yeni kayıt olduğu üniversite de öğrenim görmek için kayıt işlemlerini tamamlar ve kalacağı odaya gider. Öğrenim dönemi boyunca ona eşlik edecek bir de oda arkadaşı vardır April... Hannah başlarda ortama yabancı olsa da zamanla arkadaş ortamına dahil olur. April herkesin O KIZ diye bahsettiği bir üne sahiptir. Paralı, güzel, çalışkan.. Bir o kadar da şakacı (tabi çevresindekilere göre bir can sıkıcı) Yıl sonu kapanışında bir olay yaşanır. April artık hayatta değildir. Bu durum en çok Hannah'yı etkiler. Üzerinden yıllar geçse de bazı eksik parçalar yerine oturmaz. Olayı yeniden araştırmaya başlar ve parçalar yerine oturdukça olaylar çok farklı yöne doğru ilerler.... Hannah bulduğu parçaları doğru birleştirebilecek mi? Aradan o kadar zaman geçmesine rağmen neden bu işi peşini bırakmaz? Kitabın büyüsü bozulmasın diye burada bırakıyorum. #kayseridebirokur tavsiyesidir @aradagezercokcaokur #ekipgörevde aylık yayinevi okumalarımız hız kesmeden devam ediyor #okuyankadinlarkulubu #polisiyeokuyankadınlar #polisiyeroman #dizifilmkitapönerisii #binyazarbinokur #kitaplarlabüyüyoruz
O KızRuth Ware · The Kitap Yayınları · 2024213 okunma