FOSSEPTİK - ZEKİ AYDOĞAN
İki kitaplık bir serinin ilk kitabıdır. Yetişkin Okurlar içindir.
Türü: İşkence Roman
Sayfa Sayısı: 192
#kitapyorumum
Yazarın kalemiyle tanışma kitabım olan Fosseptik, iki kitaplık bir serinin ilk kitabıdır. Kapak tasarımını çok beğendim. Ofset baskı ve kabartma kullanılmış olması hoşuma gitti.
Eserde yoğun olarak işkence ve ölüm temalı anlatımlar mevcut, dolayısıyla hassas okuyucular için uygun değildir.
Ama benim gibi işkence, gerilim, korku severler kitabı okurken keyif alabilir.
Okuyacaklara şimdiden Afiyet Olsun
#alıntı
“Gözlerinizi yumduğunuzla başlar hayaller,
Açtığınızda görünür gerçekler,
Ölümünün ürpertisi Azrail’i bekler…”
#konusu
Uras, ailesinden okumak istediği bölüm için destek alamayınca başka bir bölüm seçerek üniversiteye başlar. Burada çeşitli arkadaşlıklar ve çetrefilli ilişkilerden geçerek sınanır.
İlk sevdasından hayal kırıklığı ve yalandan dolayı ayrılan Uras, ikinci gençlik sevdası Lina’ya sıkı sıkıya bağlanır. Aradan geçen yıllar ve biten üniversiteden sonra yaşadıkları şehirlere dönen iki aşığın arası açılır.
Lina’ya üniversiteden beri aşık olan Miraç, maddi imkanlarını kullanarak ayrılmalarına ve Lina’nın kendisini seçmesine sebep olur. Bunu öğrenen Uras, ayrılmalarına vesile olan herkesi çeşitli işkence yöntemleriyle öldürmeyi hedefler. Çocukluk arkadaşı Kuzgun’un da yardımıyla işkence ve gerilim dolu cinayetler işlemeye başlar.