öğrencime kitap hediye etmek istiyorum. not olarak önerisi olan yadımcı olabilir mi ?
Karanlık yüzlere inat hep aydınlık bir çehren olması dileğiyle... Ben bunu yazıyorum genelde. Çünkü bana kitap hediye edilirken de bu yazılmıştı :)
dudu koç
gerçekten guzelmis teşekkür ederim :)
5,6,7 ve 8. sınıflara Sadako ,Kim takar salatalık kralını, Gümüş Kanat ,Ömer Seyfettin Hikayeleri( Türk Edebiyatı yayınevi) Halime Kaptan vb.
1-3 sınıflara Küçük Kara Balık ve Bir şeftali bin şeftali 4. sınıflara olmayan ülke, masal masal içinde
beyaz zambaklar ülkesinde- çok güzel kitaptır
Bir öğrencini en iyi sen anlayabilirsin ve onun sendeki yansıması ile dökebilirsin kelimelerini not diye bence kalemi eline al ve mürekkebini yaşanmışlıklar olan güzel anılarla dağıt sayfanın üzerine. işte o zaman en güzel gökyüzü ortaya çıkacaktır..
Hem kitap okumayana hem de kitap okumayı sevene hitap edecek birisi olarak Ahmet Günbay yıldız'ın eserlerini tavsiye ederim.:))ıçerisine not olarak da Necip Fazıl'ın şiirlerinden yararlanabilirsiniz.:))
Sözlüsüne 100 girin ve 100 temel eserden 100. Olanı hediye edin, mutluluktan çıldıracaktır.