Puan vermedi·160 syf.····Okunma: 14 Ocak 2025 17:12 "Ben bu kitabı beğendim sevdim yazarın yapıtıyla geç tanıştım, hüzün yerine değişik hale garip fakat sevinçli bir duygu yaşadım
Sanki tamda bu anda okumam gereken bir kitap belki daha önce karşılaşırsam böyle bir etki bırakmayabilirdi. Şu an lazımdi gibi Diye düşünüyorum. Oriana Fallaci Doğmamış çocuğa mektup isimli kitabında doğacak olanın yaşayabileceği olasılıkları üzerinden doğmamış çocuğa mektup yazar, Bu kitabı ona nazaren farklı bir açıdan ele aldım. Yazar bu kitapta aslında olgunlaşmış, yetkinleşmiş yüreğine mektup yazıyor, ve güzel yarınlar için yeni bir benlik yeni bir kişilik, üzerinden olayı betimliyerek yüreğine daha iyi daha güzel yarınlar için daha çok mücadele daha çok azim istiyor.Aslından iyisin olgunsun fakat bu ulaşabilecegin guzelliğin yanında bu olgunluğu yetersiz buluyor, ve yüreğine gönderdiği her mektupta sizin yüreğinizin posta kutusuna düşüyor, mektubu yüreğine iletenin aslında sizin kendiniz olduğuna inandıracak kadar güzel Betimlemiş, iyiliğin güzelliğin, aydınliğın bir emekçisi olduğunuzu dile getiriyor, bu çabanızın içinde yeri geldiğinde sakin, yeri geldiğinde atik davranmanızı istiyor. Güneşin, bulutlu, Yağmurlu karlı, aydınlık ve karanlık içinde hiç durmadan yoluna devam ettiği algısı oluşuyor.
Ben beğendim Türk edebiyatı olması ikinci bir sevinç dalgası yarattı bende, takipçilerime okumayı tavsiye ediyorum, okuyacak olanlarınıza keyifli bol sohpetli bir okuma diliyorum."