2025 2. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2025 15:49
Üçlü koltuklardan nefret ettirecek Nermin Yıldırımın o muhteşem eseri: “Rüyalar Anlatılmaz”. Baş karakterimiz Pilar’ın ansızın çekip giden eşini aramak üzere başlayan yolculuğu sizi tahmin ettiğinizden çok daha farklı yerlere götürmeyi layığıyla başarıyor; eşinin rüya defteriyle geçmişe götürmeyi, unutulmaya çalışılan olayları, onarılamayan yaraları tüm çıplaklığıyla resmetmeyi de unutmuyor. Nermin Yıldırım çok severek okuduğum ve okuma şansına nail olduğum için gururlandığım bi Türk yazar, bi kitabı kendi dilinden okuyabilmek, ince mesajları çat diye kapabilmek, sayfanın en altındaki sözde açıklamalara gerek kalmadan ilerleyebilmek gerçekten beni fazlasıyla tatmin ediyor yazar sadece mizahıyla sizi şaşırtmıyor söz sanatlarıyla resmen bir şov yapıyor.. tüm sayfalarını ezberlemeye çalışmak tabi ki de nafileydi ama çok sevdiğim cümleleri unutmamaya yemin etmek üzere gibi çizip durdum derken kitap rengarenk oldu tabi güzel oldu.. Nermin asla usanmıyor ve kurgusuyla da sizi alt üst ediyor, rüyalarıyla sizi ters köşe yapıyor, gerçeklerle de kötü bi şekilde yüzleştiriyor ve bunların hepsini öyle bir yapıyor ki.. okurken sarhoş olmamak işten bile değil.. kitabın karakterlerine karşı da yer yer balta tüfekle saldırmak isterken bi anda tüm yaptıklarınızdan utanarak yaralarını sarmaya çalışıyorsunuz.. okuyucuyu her yerden donatıp duran soluksuz ve eşsiz bi roman… yoksa siz hala nermin yıldırımla tanışmadınız mı?
Rüyalar AnlatılmazNermin Yıldırım · Hep Kitap · 20194,406 okunma