Zaman Makinesini Kim Kaybetmiş Biz Bulalım.
2025 3. kitabı
İş dünyasında başarılarıyla pik yapmışken patronuna kızıp şirketini rezil rüsva eden işsiz kalınca bok çukuruna saplanan hayatını geri eski şaşalı günlerine çevirmeye çalışan bir ceo'nun hikayesini anlatıyor kitap. İki tane ergenlikten yeni sıyrılmış biri yazılımcı diğeri atılımcı olan bir kadın ve bir erkeğin icat ettikleri zaman makinesiyle geçmiş hatalarını düzeltmek isteyen ceo'nun hikayesinden derlenen kitap macera ve boş muhabbet severlerin beğenisine sunulmuş. (kurgu romanlara karşı ön yargım var sanırım) İçine düştüğü durumu düzeltebilmek için zaman makinesinden yararlanmak isteyen kahramanımız keşke hiç bulaşmasaydım bu işe diyecek ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasına yani daha kötüye gitmesine engel olamayacaktır. Dediğim gibi bu tarz kitapları ağız dolusu salyalarla okuyan okurlar için güzel, fakat derin okuma tarzına sahip, her olayda bir mantık arayan kitapları okumayan adeta kemiren okuyucular için yavan kalabilir. Tercih sizin... Not: Totonuzu sağlama almadan patronunuza artistik yapmayın. Not: Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemeyin. (koşullar ve bakış açınız değişmedikçe) Not Not Not: İmkanınız olursa, geçmişe gitmeyin oturun oturduğunuz yerde.
MobiusAdam Fawer · April Yayıncılık · 20241,720 okunma