·358 syf.····Okunma: 14 Ocak 2025 22:06 Şaşırtıcı bir şekilde Bu kitabın bu kadar iyi olmasını beklemiyordum yani kapak Gerçekten beni hiç çekmedi, bunu söylemesem olmaz çünkü dürüst olmam o zaman. Her kitabın bir zamanı vardır diye düşünüyorum. Aradan biraz zaman geçti, dedim ki ah okumak istiyorum ben bu kitabı.
Gerçekten şaşırttı beni ve ön yargılı olduğum için pişman etti beni. Bundan büyük bir zevk aldım tabii. Bu paylaşım bir inceleme olacak, kitabın konusu hakkında fikirleri Google'dan bulabilirsiniz, benim sorunum değil. Ama Belki insafa gelebilirim
Peki, ben bu inceleme kısmını neden yapıyorum?
Iyi noktalar ve yetenekler keşfettiğimde, o kitabı ya da yazarı öne çıkarmak boyun borcu gibi oluyor bana. Gördün mü yönleri söylememek büyük bir haksızlık gibi geliyor bana. Iyi ya da kötü.
Dediğim gibi yargılıydım bu kitapa karşı ve ilk sayfaları okumaya başladığımda, Ağzım açık kaldı. Çünkü beni çok iyi bir aksiyon bekliyormuş Meğer. Tabii ki böyle girişlerin hayranıyız. Sonraki sayfalardan merakımı diri tutmaya devam etti. Hatta neredeyse yarıya kadar geldiğimde bile merakımı diri tuttu.
Esas kız çok dişli, akıllı ve agresif. Bunlar bir #aksiyonmacera türünde beklediğim kişilikler. Karakterin rolü ne kadar büyükse, o kadar güç beklerim. Aksi absürt, saçma olur. Yani bu karakteri tutup duygusal çöküntüleri olan, biraz depresif biri yazsaydı gelsin linçler. Buradaki denge çok önemli ayrı, bir de esas oğlan karakter dengesi var. O da eril olması gerekiyor prenses model erko değil. Bende tüm karakterleri işleyişiyle tam not aldı!
Merak uyandırıcı bitti devamını merak ettim. Ancak bir kısımda puan kırdım. O kısmı biraz genişletseydi çok iyi olurdu.
Millet #mavka okuyun ve aksiyon, gizeme doyun! Fevkaladenin fevkinde
Epope bunu beğendi nokta kom!
Yetişkin içerik yoktur he!