2025 2. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2025 01:52
Tuvaldeki Yaralar ~ Neva Altaj “Ben sana aşık oldum Roman.” “Öyleyse aynı duyguları paylaşıyoruz, Malysh.” Roman geçirdiği bir kazada bacağından ağır yaralanıyor ve dizi zarar görüyor. Bir süre tekerlekli sandalye kullanıyor. Rus mafyasının lideri olduğu için insanlar onun hakkında konuşmaya başlıyor. Roman’ın sağ kolu Maxim ona insanların susması için evlenmesini söylüyor. Ve Roman da kabul etmek zorunda kalıyor. Anlaşmalı evlilik için rol yapabilecek bir kız arıyorlar ve buna en uygun kişi Roman’dan 3 milyon çalan Samuel Grey’in kızı Nina Grey oluyor. Nina babasının hayatı söz konusu olduğu için sahte evlilik teklifini kabul etmek zorunda kalıyor… Selamlar herkese çok sevdiğim bir mafya kitabının yorumuyla geldim. Okurken hiç sıkılmadan eğlenerek okudum. Çok da akıcı bir kitaptı. Nina çok gözü kara ve cesurdu bunu çok sevdim ama bunun yanında bir de o neşeli cıvıl cıvıl hallerine bayıldım. Hele ki o bir anda role girişi bir anda başka birine dönüşmesi çok hoşuma gitti. Roman Petrov Mafya olduğu için biraz önyargılıydım kaba birini bekliyordum ama Nina’ya karşı en başından nazik yumuşak bebek gibi davrandı ve ben eridim resmen Nina’nın yaşadığı bir olaydan dolayı ona saygı duyması ve ona karşı davranışları çok güzeldi Her ne kadar bir mafya lideri olsa da Nina’ya karşı kedi gibiydi. Aralarındaki çekim en başından beri çok iyiydi Sadece kitap çok kısaydı tadı damağımda kaldı ben bu ikiliyi daha fazla okumak isterdim ama bu kadarı bile bana yetti. Yazarın kalemini kesinlikle sevdim akıcı yormayan betimleme yapmadan dolandırmadan direkt yazmıştı. Kesinlikle serinin diğer kitaplarını da okuyacağım. +18 8/10
İnceleme
Tuvaldeki YaralarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20252,956 okunma