2025 4. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2025 15:11
Vay canına.. vay beeeh! diyerek incelmeme başlamak istiyorum. Zira benim kafa durdu, yandı, bozuldu, error veriyor, az sonra eriyip kulaklarımdan akacak sanki ashdajhd. Tamam daha fazla
Sessiz HastaAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 202312,6bin okunma
4.132 Gösterim
Öyle böyle beğendin demek! Yetişkin içerik var değil mi kitapta, ben de almayı düşünüyorum ama bu sebepten dolayı askıya aldım :)
Yani şöyle cinsel içerik olarak, olayın birkaç yerinde durumu, karakterlerin tavırlarını anlatmak adına sadece üstün körü geçiyor ama detay yok yani. Araştırdım 16 yaş ve üstü okurlara öneriliyor. Kan vs dersen de kitapta anlatımı mevcut değil ama saldırı var. Bu şekilde🙋🏻‍♀️
1 yanıtı göster
Elif karakterini bilinçli olarak bu şekilde yansıttığını düşünüyorum yazarın kökenini öğrendikten sonra yanılmadığımı anladım.bu sebepten bile kitap itici geldi.dizi film olması işin yazılmış bir kitap
Evet, çok haklısınız. Şahsen yazarın başka kitabına sırf bu yüzden şans vermedim🤷🏻‍♀️
İncelemelerde spoiler ile karşı karşıya kalacağım diye temkinli bir şekilde okuyorum☺️.Merakla okuyorum bakalım neler ile karşılaşacağım
Ayy spoiler almaktan hiiiiç hoşlanmam o yüzden de incelemelerimde yer vermiyorum verecek olursam da zaten uyarıyorum. O yüzden bu incelemeyi güvenle okuyabilirsiniz. Kitabı çok çok çooook beğenmenizi diliyorummm🙋🏻‍♀️
1 yanıtı göster
Yani diyorsun ki erteleme oku snflsndls
Puan vermeyi unutmuşun lütfen 😂😂
Ya ne 9 ne de 10, arada kaldım vermedim🤔 4.75/5 ne demekse ondan işte😂