2025 1. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2025 22:38
𝐁𝐚𝐬̧𝐥𝐚𝐫𝐢𝐦 𝐒̧𝐢𝐦𝐝𝐢 𝐀𝐧𝐧𝐞𝐥𝐢𝐠̆𝐞~𝐒̧𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧 𝐂̧𝐀𝐑𝐊𝐀𝐂𝐈 Annelik bambaşka bir şeymiş yaşayınca anladım. Bunun için sonsuz şükrediyorum Allah’a. Ancak zorluğu da anlatılır gibi değilmiş. Şimdi daha iyi anladım Rabbimin cennetini ayaklarının altına serdiği sevaplara boğduğu bu varlığın neden bu kadar kıymetli olduğunu. Onu üzmenin ahını almanın bedelinin neden bu kadar ağır olduğunu şimdi anladım.Hepsini anne olunca anladım. Ve bu süreçte hamileliğin başladığı andan itibaren bir ele ihtiyaç duyuyor bi kadın. Hormonlarının 300 katı fazla çalıştığından desteksiz atlatabilmek yürek ister. İşte böyle zamanlarda bir el gibi sırtını sıvazlayacak bir kitap hediyesi aldım. Kitap değil sanki bir el gerçekten. Yeni annelere kendini rahatlatacak bir kitap yani. Çoğu satırda aaa ben diyeceksiniz emin olun. Aldığınız kiloların değişen vücudunuzun yorgun zihninizin uykusuz halinizin hepsine şükredip yola devam edeceğiniz bir kitap. Zaten en çok ihtiyacımız da bu değil mi? O zaman hadi kendinize bol kalorili en sevdiğiniz bir tatlıyla bu kitabı ısmarlayın. Afiyet şifa olsun inşallah. Anne olacaklara yeni anne olmuşlara hamilelere alacağınız en güzel hediye olabilir. Kitapla kalın ve yeni anneleri üzmeyin onun önüne koyacağınız bir çay yada bir kahveyi o asla unutmayacak nitekim o dönemde ona her yapılanı unutmadığı gibi.
Başlarım Şimdi AnneliğeŞermin Yaşar · Elma - Akademi Artı · 20141,756 okunma