Herkesin mutlaka evinde olması gereken bir kitap!
Ne yazık ki çağımızın en büyük hastalığı Anksiyete... Kimisinde başlangıç seviyesinde birkaç belirti varken kimisinde ileri seviyede onlarca farklı etkisi var. Maalesef bende 2019 senesinden beri bu hastalık ile mücadele ediyorum..
2019 yılında ansızın vuran orta etkide atak, bir anda arka arkaya vuran ve her geçen gün artan ataklara yol açtı. Ve neredeyse 6 ayım hastanelerde geçti. Günlerce acilde yattığım oldu.. Kullanmadığım ilaç, kullanmadığım metod neredeyse kalmadı. Derken aidin salihin ruhsal hastalıklar metodu ile iyileştim. Internetten araştırabilirsiniz.
2020 yılında az çok iyileşmiş durumdaydim ama anksiyetenin o alt seviyesi her daim benimle yaşadı. Ta ki 2024 Kasım ayına kadar. Kasım 2024 de maalesef anksiyete hastalığım tekrardan nuksetti ve bu sefer önceki seferlere göre bilinçli olsam bile maalesef hayatımı tekrardan alt üst etmeye başladı. Hatta bir kere tekrardan acillik oldum..
Bunun üzerine tekrardan bildirim her tekniği denemeye başladım ve maalesef hiçbirisi işe yaramadı.. Sonrasında bu kitap keşfettim. Başlangıçta ne işe yarayabilir ki diye bir ön yargıya düştüm ama daha okuduğum ilk gün bakış acimi çok değiştirmeye başladı. İlk gün 50 sayfa okuyup öğrendiğim teknikleri uygulamaya başladım. Sonrasında bir baktım ki gerçekten ataklar geliyor ama hemen gidiyor.
2 aylık süre boyunca kitabı hem okuyup hem öğrendiklerimi uygulamaya başladım ve şuan Allah'a şükür ataklar çok çok azaldı. Maalesef hâlâ var ama etkisi yüksek olmuyor.
Kitap üzerinde yaklaşık 30'a yakın teknik var. Her birisi kendi içinde mükemmel teknikler. Lakin benim için en etkili teknik yüzleşme ve şeytanın avukatı tekniği oldu.
Diğer teknikleri de deniyor olacağım.
Allah kimseyi bu hastalık ile imtihan etmesin, sadece yaşayan bilir..