2025 6. kitabı
“Nerede yanlış yaptım? Birçokları bunu hiç düşünmediğimi sanıyor. Yanılıyorlar oysa. Sırf bu soru yüzünden, gözlerimi hiç kapamadan, gün­leri birbirine bağladığımı bilirim.” Terkedilişlerin , yalnızlıkların , söylenmeyen cümlelerin , seçimlerin ve bir adamın içindeki sanrıların hikayesi . “Fark ediyorum ki insanın kurguladığı hayat hep yarım kalıyor. yerli yerine oturmayan, iğreti duran çok şey var. anlıyorum ki hayat hep beklenmedik şeylerdir. kural böyle, sen yürüyeceksin ve beklenmedik şeylere hazır olmanın çarelerini arayacaksın. ” Hepimizin kendi hayatından kesitler bulabileceği bir kitap . Kimi yakınmalarımız , acılarımız , hüzünlerimiz, boğazımızda düğüm düğüm kalan cümlelerimiz , sakladıklarımız kısaca hayatın bize verdiklerine karşılık bizim ona ne verdiklerimizin hikayesi . Severek okudum ve severek uğurluyorum bu güzel sayfaları . “İşte bu ben “ diyebileceğiniz bir kitap arıyorsanız eğer tavsiyemdir “İnsan çokça hayat ve bir de ölümdür...” Susuyor olmam, acı çekmediğim anlamına gelmez ., Bazen düşünüyorum da hayatım boyunca söylemeyip de vazgeçtiğim şeyleri söyleseydim ne değişirdi acaba.
Ve Sen Kuş Olur GidersinTarık Tufan · Profil Yayınları · 201811,6bin okunma
1 +1'leme