Puan vermedi·624 syf.····Okunma: 23 Ocak 2025 00:37 Okuduğum ilk Kristin Hannah kitabı ve uzun zaman sonra okuduğum romanlar arasında en akıcı ve ruha hitap eden bir kitap oldu.
Kitabı okurken yeri geldi Kate olabilir yeri geldiğinde Tully olabilirsiniz, Tully'e öfkelenip Kate koşup sarılmak ve Tully'e üzülüp elinden tutup o yalnızlığını bir nebze hissettirmemek de isteyebilirsiniz. Yani kitap o denli duygusal ve sizi duygudan duyguya geçiriyor ki adeta karakterlerle beraber o zamanda yaşıyormuşsun hissine kapılabiliyorsunuz. Benim kitapta en sevdiğim detay her bölüm başında şarkı paylaşılması , okurken o şarkıları dinleyip hikayeyi o şekilde devam ettirmek ayrıca keyifliydi..
Tek üzüldüğüm konu kitabın sonunda sadece Tully'e değil de Jhonny , Marah ve İkiz çocukların o yas sürecini bir nebze olsun değinmesini çok isterdim bu nedenle 1 yıldız ondan kırıyorum
Kitabın konusuna gelecek olursak Kate ailesiyle sevgi dolu bir evde büyümüş ama sosyal ilişkilerinde zorluk çeken içine kapanık bir kızdır. Tully ise alkol bağımlısı annesi tarafından birçok kez terkedildiği için büyükannesi tarafından büyütülmüş okulda popüler ama kendi içinde yalnız bir kızdır. Bu birbirinden zıt karakterlerin yolu bir defa kesişir ve sonsuza kadar dost olacaklarının sözünü verirler.
Kitabın 2. serisinde gelişecek olayları çok merak ediyorum, okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar.. ( mendil hep yanı başınızda bulunsun benden söylemesi )