2025 10. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2025 21:14
#kübranınkitabı merhaba kitap dostlarım biliyorsunuz bu yılı fantastik yılı ilan ettim ve gene harika bir fantastik bir kitap .Kitabımız @mücahitşengülün güzel kalemi ile tanışma kitabım olan #karkerya-1 (doğrulma) Sizi şimdi yönetimi ve dik duruşu ile kendine hayran bırakacak karketya şehrine götüreceğim.Yıllar önce yüce kral Neramsa’nın babası eski kral ve Neramsanın torununa adını veren Tiglat Heftrong defterini bulur be defteri çözmeye uğraşmış fakat tiggi adında bir müzik aleti ile ve bu müzik aleti Tılsımlı bir ses yayarak bu sesi her yere yaymış ve malesefki Nergal ve İblislerini uyandırdı.Karanliklar Ülkesinde uyuyan Nergal ve iblisler yeryüzüne çıktı.Yerlerinin değişmesinin öfkesiyle yeryüzünde tüm insanlara savaş açtılar.Büyük çabalar ve büyük savaşlar sonucu kur denen mezarlara kapatılırlar fakat kral Tiglat bu savaşta ölür ve yerine kral Neramsa geçer , Nergalin tacı ve asası da kral Neramsa'ya geçer.Ama daha sonra bir fakat asa Bremaslar tarafından da çalınmıştır direk karketyalılara savaş açamasalarda ,baskılamaya ,özgürlüklerini etkilemeye çalışırlar , Kral Neramsa ve oğulları Sargon, Pilaser ve Sanherib ,halkında oylamada evet demesi ile savaş hazırlıklarına başlarlar ,kral her oğluna ayrı maceralı ve cesurluk gerektiren görevler vermiştir ama aynı zamanda sarayda bir casus olduğu ortaya çıktı,Fakat o sırada Sargon düşmanlarının kızı arya ya sol olur prensler bu görevleri başarabilecek mi ? karketya bu savaşı kazanabilecek mi? casusun kim olacağı bulunabilecek mi? Sargon ve Arya aşkı ne olacaktı? Bu heyecanlı soruların cevabı için serinin 2.kitabını heyecanla bekliyoruz yazarım.
Karketya-IMücahit Şengül · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202456 okunma