Puan vermedi·603 syf.····Okunma: 23 Ocak 2025 22:35 "Seni rüyalarında öpemiyorsam...,
Gerçekte öperim, prenses...."
#kitapyorumu
Selam
Sevgili @m.rise_ yine harika bir kitaba imza atmış.
Zamansız okuduğum en güzel seriye giriş kitaplarimdan biriydi. Eğer bu giriş kitabıysa ben gerisini düşünemiyorum.
Yine Hiddenfield'ın büyülü evrenine giriyoruz ve bir yazarın kendi yazdığı kurgusuna canlı kanlı girdiğini okuyoruz.
Karakterleri ve dünyasıyla hikayeyi çok sevdim. Sondaki ters köşesi inanilmaz güzeldi. Hızımı alamayıp iki kez okudum orayı. Black'in tahtında oturup parmaklarıyla yaptığı o hareketi gözümde canlandırdım resmen. İşte kitap okurken özellikle fantastik kitaplarda bana bir köşeden gizlice izliyormuş hissi veren kurgulara bayılıyorum. Zamansız da da öyleydi.Tahmin edilmeyen ama ögrenildiğinde tabiiii yaaa hissi veren kitaplardandi.
Ve yazarin diğer serisinden dolayı beklentim büyüktü ki kesinlikle sonuna kadar bunu karşıladı ve ben keyifli bir okuma yaptım.
Rossanna üniversite öğrencisi bir yazar. Arkadaşıyla yaşadığı evde kendi kitaplarını yazmanın peşinde ve son yazmak istediği kitap karakterlerini de yavaş yavaş oluşturmaya ve kağıda dökmeye başlamış. Ne var ki arkadaşıyla gittiği bir kasabada başına gelen bir olay ile kendisini zamanda yolculuk ile geçmişte buluyor. Ama bir dakika, buradaki insanları tanımıyor ama isimlerini biliyor. Çünkü onlar kendi dünyasında kitabının karakterlerinin ta kendisi. Ve diyarin en kudretli efendisi Black Nightingale'in tutsağı olmuş durumda. Hem yazdığı kitabın içinde düşmüş olması, hem çevresindeki herkesin büyüsünün olması, yaşadığı dünyadan farkli bir yer olup buradan kurtulmak için çareler üretmesini ve yine kendisini efendi kadar gizemli peçeli Gölge'nin ellerine emanet etmesi. Boyle bir dhnya da kime güvenebilir ve seçim yapabilir.. Ve seçimi yanlış kişiyse...
Rossannda, Black ve Gölge arasında gidip gelen hikaye öyle bir sonla bitiyor ki sevinsek mi üzülsek mi yazar bizi ikilemde bırakıyor. Özellikle de devamını düşündükçe bir gerilim de gelmiyor değil.. Aşırı sevdim kitabı hemen devamı gelse de okusam modundayim. Hemen koşun bu kitabı okuyun tüm kalbimle tavsiyemdir..