13'ü bağlamak
2025 6. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2025 22:59
Kitap, çocukluğundan beri hem babasından hem de okuldaki akranlarından zorbalık gören Shannon Lynch'in, annesinin artık bu duruma dayanamayıp onu Tommen Koleji'ne yazdırmasını ve yeni okul hayatında yaşadıklarını konu alıyor. Shannon, okuldaki ilk gününde talihsiz bir olay sonucunda çok iyi bir ragbi oyuncusu olan Johnny Kavannagh ile tanışır ve olaylar böyle başlar. Zaman geçtikçe, ikilinin arasındaki bir çekim oluşur. Bir süre sonra sürekli tesadüfen karşılaşıp zaman geçirmeye başlarlar ve sonunda birbirlerine aşık olurlar. Fakat Shannon'un ailevi sorunları, Johnny'nin ise spor kariyeri ve sakatlık problemi, bu birlikteliği zorlaştırıyordur. Kitap bence ortalama sayılırdı, aşırı sevemedim; hatta bir süre elimde süründü ve sıkılmaya başladım. Yazar gerçekten de her olayı uzun uzadıya yazmış ve aşırı uzatmış. Kitapta "Ne okudun?" diye sorarlarsa, cevabım "Hiçbir şey" olurdu çünkü cidden hiçbir şey yoktu. Ayrıca bence biraz da klişe. Ama gerçekten akıcı bir dili var ve bu sayede bitirebildiğimi söylemem gerek. Bir de karakterlerden Gibbs'in sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Eğer çok romantik kitap seviyorsanız, okunabilir; ama ikinci kitabını okur muyum, bilmiyorum.
On Üç’ü BağlamakChloe Walsh · Martı Yayınları · 20241,602 okunma
Hilᴀl
İnceleme yazarken bile kibarlık yaptığımı farkettim bu kitaba gerekeni soylememisim
61 günde okudu ne utan
Hilᴀl