·416 syf.····Okunma: 24 Ocak 2025 22:10 Hellowww
RomCom kitapların vazgeçilmez yazarlarından Lauren Asher ve en sevdiğim ikinci serisi (ilk serisi daima vazgeçilmezimdir) Yıldızlar Yarışında üçüncü kitapta okundu bitti.
Bu kitapta F1 pilotlarımız Noah ve Liam'dan sonra üçüncü kahramanımız Jax'ı daha yakından tanıma fırsatımız oluyor.
Hikâye çok beklediğim yönde ve hızda ilerlemesede genel olarak kitabı beğendim.
Yetişkin türünde yüzeysel düşünürsek okunabilir. Ama detaya indiğimizde tabi bazı kusurlar yok değil.
Misal, Jax'ın herşeyin ortaya çıktığı o gerçekle başa çıkma yöntemini asla sevmedim. Daha aklı selim davranabilir miydi? Bence evet! Sonuçta hiçbirimiz ergen değiliz değil mi!
Elena'nın hikayesinide daha derin ve detaylı okumayı isterdim. Zira yaşadığı o trajedi hiç kolay değildi.
Jax Kingston yaşadığı ailesel sorun yüzünden epey yoldan çıkıyor. Bu durumu düzeltmesi içinde takımı ona halkla ilişkiler danışmanı olarak Elena'ya iş teklif eder. Maddi sıkıntıda olan Elena teklifi hemen kabul eder ama bu o kadar da kolay bir iş değil. İngiliz evladımız tüm gardını kalkan olarak kullanır.
Kitabı detaylara inmeden okumak güzeldi, sonuçta romcom okuyoruz detaylara takılmamak gerek diye düşünerek avutuyorum kendimi
Sırada dördüncü kitap var. Umarım onu okumak için çok fazla beklemeyiz
Son olarak favorim her zaman ilk kitap olacak o ayrı ama serinin bütünlüğünü ve F1 pilotlarının birbirleriyle olan dostluğunu tüm kitaplarda okumayı seviyorum.
Bu sebeple sizlerde seriyi alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle