Bellisi viv İsīlleb
2025 6. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2025 01:39
Herkese meehaba! Kitap hızını kaybetmeden devam ediyor. Bu kitapta full hisarın yaptığı şeyleri “go girlll! İşte bu! Aferin kızım!” Diyerek okudum. Çoook acayip olaylar ve havalı sahneler vardııı. Ama beni üzen ve kıran sahnelerde vardı. Hisar karakterini çok seviyorum. Ama ama ama… Bronz. Onun ağzından okumak çok başkaydı. Genel olarak 1 ve 2. Kitaplarda bronzun hisardan nedenini bilmediği bir şekilde nefret etmesini okuyorduk. Bu sefer öyle olmadı dostlaaar. Bronzun bakış açısından hisara karşı beslediği hisleri olsun, diyalogları olsun çok özel ve mükemmeldi. Bronza karşı 2. Kitaptan kalan sinirlerin, kırgınlıkların ve öfkem toz bulutuna karıştı. En çok da şu herkesin merak ettiği Armen Kozlov nam-ı diğer Asılan Adamı merak ediyordum. Spoi vermeyeyim ama iyiydi gibi yani. Özellikle Bronzun, Hisarı Armenden kıskandığı sahneler>>> AAAA süperdi. Modumu yerine getiren sahnelerdendi. Kitapta bütün diyemeyeceğim ama çoğundan fazla sır perdesi aralandı. Okurken hem şok hem ters köşe oldum. Diğer karakterlerede yer verilip onların bakış açısından okumak ve geçmişten kesitleri de okumak güzeldi. Kart sahipleri ve kartların anlamları çok hoşuma gitti. Kitabın baskısı zatennn çoooook güzel ama kitabın ilk sayfalarında okurların düşünülerek o tarz bir etkinlikimsi şey olmasını çok tatlı buldum. Seni seviyorum Özge Naz “Herkes kartını yaşayarak ölür.” Olayı baya gerçek bir cümleydi. Teşekkürler Bronz ve Viran. Viran demişken onun daha fazla sahnesini okumak istiyorum. Kül askerinde geçmişine daha fazla adım atalımm. Umarım 4. Kitapta kuklacıyla alakalı çok daha sahne olur. Bir de şu son hakkında bir kaç cümlem olacak. Kitabı okurken o sahnenin duygusunu yaşadım ama yani bilmiyorum çok gerekli bir şey değil gibi geldi. Birisi incelemesinde kitabın ortalarında olursa daha iyi olurdu demişti. Katılıyorum. Evet diyeceklerim bu kadardı. Hepinize keyifli okumalarr efendim.
Bronz 3Özge Naz · Guardian Yayınları · 20241,217 okunma