Bronz 3 - İmparatoriçe

Ciltli

Bronz-İmparatoriçe
2024 189. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2024 22:54
Kesinlikle serinin en iyi kitabı. Diğer kitapları çıksa bile bu kitap hep favorim olarak kalacak bence. Olaylar tüm hızıyla devam ediyor ancak bu kitap daha aksiyonlu, ters köşeliydi. İşte aklınıza ne gelirse var kitapda. Kitap kusursuzca planlanmış, her şey okey amaa, o sondaki olay hiç olmamış. Yani çok alakasızdı. Yazar sırf sonunu nasıl böyle hüzünlü yada heyacanlı yaparım diye düşünmüş ve böyle bir şey yazmış. Ama alakası bile yotku olayla. Zaten çok dokunmadı bana. Çünkü bazen böyle kitaplar olurya, hep güzel havası olur, herkes mutlu olur, kitap mutlu sonla bitmeli anlıyormusunuz?? Ama sırf yazar böyle etkili olsun diye sonda bir karakteri öldürür. Bu kitapda bana aynı hissi verdi. O olay öyle gereksizdiki üzülemedim bile. (Halbuki o karakteri çok seviyordum.) Belki kitabın ortalarında falan olsa dokunurdu bana. Neyse, bu kadar. Umarım bu seri hiç bitmez. Diğer kitapları sabırsızlıkla bekliyorum♡
2024 158. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2024 13:38
İncelemeye nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Kitabı sevdim mi yoksa eksiklikleri gözüme çok mu çarptı karar veremediğim bir noktadayım. Kötü bir kitap değildi. Olaylar çok güzel birbirine bağlandı
2025 72. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2025 17:34
Kitabın başı ortaları ve daha sonları da olmak üzere Bornz 1 ve 2 nin tekrarı gibi hissettiriyor. Çünkü oradaki ifadeler çok fazla tekrar etmiş. Yeniden karşınıza çıkarıyor. Sonuna gelince onların devamı olduğunu anlıyorsunuz. Finalinde çok duygulandım. 4 ü çok merakla beklemiyorum böyle tekrarlar olacaksa..
2024 239. kitabı
Okunma: 21 Aralık 2024 22:36
#bronz3 -ÖZGE NAZ “Derler ki, alışmak zaman alıyor; zaman ise alışmakta zorlandıklarımızı bile unutturuyor.” Herşeyin bambaşka olduğu, bilinenin aslında bildiğimiz gibi olmadığı, cevapsız kalmış soruların da teker teker ortaya çıktığı o kitap. Serinin üçüncü kitabı ve yine bomba gibi bir kitaptı. Artık kartlar açıldı savaş başladı… Öyle dolu dizgin bir hikaye ki bu, herşeyi buram buram hissediyorsunuz okurken. Karakterlerle bütünleşiyor onlardan biri oluyorsunuz. His ve Bronz’un arasındaki o kimyayı bile birebir yaşıyor gibisiniz. Ve artık sona yaklaşıyoruz. İmparatoriçe kartının varisi olarak His, artık ortaya çıkma zamanının geldiğini düşünüyor. Bronzla yine karşı karşıyalar. Arkana’nın ortasına gelerek bombayı herkesin kucağına bırakıyor His. Ve İmparatoriçe olduğunu herkese açıklıyor. Kimse bu duruma inanamıyor ve kabullenemiyor en çokta Bronz. His’e bu kadar bağlıyken, ona böylesine derin duygular beslerken ondan bir okadar da nefret ediyor. Ve her ne kadar onu yanında istese de Arkana’yı ona bırakmak istemiyor. Arkana’ya tek bir kişi sahip olmak isteyecek ve bu uğurda birbirleri ile gerçekten acımasızca bir savaşın içinde bulacaklar kendilerini. Bu savaş çok can yakacak, çok kan akacak. Unutulmuş hafızalardan silinmiş tüm gerçeklerde artık birer birer ortaya çıkacak. Geçmişin acı izleri onları yok etmeye başlamışken ölüm ikisi içinde hiç bu kadar yakın olmamıştı.
2026 39. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2026 16:47
1. kitapta dediğim gibi gerçekten anlatım olay kurgu ve yazarın anlatım dili gerçekten çok güçlü. Kurguyu yazarken yazar bence gerçekten mantık ve çok fazla üzerinde uğraş vermiş. Çok kaliteli bence şuan ki bir çok kitapta kadınlar daha çok güçsüz ve gerçekçi gösterilmiyordu bence bu kitapta kadın ana karakterin güçlü olması gerçekten çok güzel. Kadınların küçümsenmemesini öğretir insana bu kitap.
2025 50. kitabı
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #bronz serisinin 3. Kitabı olan #imparatoriçe olan eserinin incelemesi ile geldim. Özge Naz, Bronz serisinin bu üçüncü kitabında okuru derin bir çatışmanın ve karmaşık duyguların ortasına bırakıyor. İmparatoriçe yalnızca bir karakterin değil, bir düzenin, bir aşkın ve bir ihanetin sembolü. Güçlü bir kadın figürü olan Roza’nın, aşk, akıl ve güven üçgeninde verdiği kararlar; hem bireysel hem de toplumsal bir savaşın kapılarını aralıyor. Tarot kartları, semboller, kart sahiplerinin çatışmaları ve kalplerin birbirine bağlanması fikriyle kurulan sistem; distopik bir aşk hikâyesini politik entrikalarla harmanlıyor. Şeytan, İmparator ve İmparatoriçe arasında geçen diyaloglar ise yalnızca romantik bir çekişme değil, aynı zamanda sadakat, kontrol ve güç üzerine kurulu derin bir mücadeleyi temsil ediyor. Özge Naz’ın dili yine şiirsel, atmosferi çarpıcı. Masumiyetin sesi Yağız, karanlığın gölgesi Şeytan ve gücün temsili Roza ile bu kitap; aşkın sadece sevgi değil, bir sınav, bir savaş ve bir seçim olduğunu unutturmuyor. “Kimse göründüğü gibi değil.” Ve Bronz evreninde hiçbir duygu masum değil. @bronzvi @kitap_pinari_35 #book @guardianyayinlari
2025 33. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2025 00:00
Merhaba bugün serinin 3. kitap yorumu ile geldim 2. kitap finali yine oldukça heyecanlı sonlandırmıştık ve kaldığımız yerden hız kesmeden devam etti hikayemiz His ve Bronz arasındaki bu nereden başladığı belli olmayan bir nefret ve o nefretten kaynaklı amansız bir mücadele ve Arkanın sırlarla dolu dünyası her sayfada şaşırtmaya devem ediyor geçmişin sırları bir bir gün yüzüne çıkarken bu kalabalık karakter kadrosunun kişilikleride netleşiyor hikaye hala devam ediyor ölüm hala kapımızda ve bunu şuan bilen kimse yok. His yüreği yaralı kızım “Yanındaki adamı çok mu seviyorsun?” “Çok,” dedim aşkla, tutkuyla. “Çok seviyorum ama bunu ona hiç söyleyemedim.” “Neden?” “Gerçekten sevdiğim kişilere seni seviyorum dediğimde hep kaybettim. Benden gittiler... O benden gitmesin.” Ahh Yasmin çiçeğim sana ne demeliyim bilemiyorum beni hep hüzünlendiriyorsun son sayfalar su gibi aktı gitti heyecan hiç eksilmedi tam her şey normale dönüyor derken olmadık bir son ile karşılaştık ve bunu henüz sindirebilmiş değilim büyük bir merak ile 4. kitabı bekliyorum acımı hafifletecek bir şeylar olmalı.
Bronz 3 İmparatoriçe
2025 74. kitabı
Arkana'da İmparatoriçe'nin devri başlıyor!!! His arkasında bıraktığı hasardan sonra Rusya'ya gider. Aile evine giden His sonunda annesinin günlüğünü okumaya karar verir ve acı gerçekle
Bronz ~ İmparatoriçe 3
2025 14. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2025 00:00
Abartısız serinin en iyi, en kaos dolu, en aksiyonu bol ve aynı zamanda da üzüleceğimiz bir kitaptı. Her olayın işleyişi ve güzel şekilde birbirine bağlanmasını sevdim. Bazı yerler kendini tekrarlamış gibi oldu fakat bunlar benim gözüme pek girmedi çünkü Hisar'ın zamanla güzel anılarını kaybetmesi sonucu Bronz'un bunları hatırlatmasını ve bu şekilde önümüze 3. kitapta geleceğini bekliyordum. Bronz ve Hisar'ın birbiriyle savaşma sahneleri, Bronz'un kıskanmaları, yakınlaşmalar falan derken okurken aşırı keyiflendim Kitabın sonlarına gelirken Haris Alatav'ın ne kadar kötü, iğrenç bir karakter olduğunu daha iyi anladım. Kendi kanından olan birine bu kadar kötülük yapmasını beklemiyordum Özellikle kendi kızını geçtim Bronz'a nasıl yapabildin acaba? Sanaç ve Yasmin kitabın sonunun bu şekilde biteceğini hiç beklememiştim. Evet Yasmin, Yağız ile ilgili yaşanılan olayları Sanaç'a anlattı ama bu şekilde anlatmasını, başına bu tür olaylar geleceğine çok şaşırdım Serinin başından beri en sevmediğim karakteri Barkan oldu bu tabiri kullanmak istemem ama çok gereksiz birisi. Ne dediği belli değil, kimin yanında olduğu belli değil, Hisar'a seviyorum ayakları var ama bir bakıyorsunuz başka biriyle 4. kitapta Barkan'la ilgili bir spoiler aldım umarım doğrudur Genel olarak ben serinin bu kitabını sevdim Hemen 4'ü alıp okumam gereken konular var
Alıntı
2025 40. kitabı
Okunma: 20 Aralık 2025 01:27
Herkese merhaba. Bugün Bronz serisinin üçüncü kitabıyla sizlerleyim. Ben kitabı bitirdim ama asıl kitap beni bitirdi sanki. Unutulan anılara mı üzüleyim, geçmişte yaşananlara mı üzüleyim, aşk beklerken savaşmalarına mı üzüleyim yoksa kitabın sonuna mı kahrolayım bilemedim. Cidden o son neydi öyle! O kısımda ilk bir iki sayfa “O güçlü biri, bir şey olmaz ona.” diye okurken, son sayfada üzerine beyaz örtü örtüldüğünü okuyunca gözyaşlarıma engel olamadım. Hâlâ kabullenmeyi reddediyorum bu arada. Kahrettiği kadar okurken keyif de aldım tabii ki. Özellikle Bronz’un kıskanç hâllerini okumak beni aşırı keyiflendirdi. Armen bu kitaba iyi ki gelmiş de Bronz’un burnunun sürttüğünü gördük biraz Şimdi re-read yaparken “Bronz’um yapmaz, onun mantıklı bir sebebi vardır.” diye dolaştığıma bakmayın; kitabı ilk okuduğumda Bronz’a inanılmaz gıcık olmuştum. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim: Hisar bu kadar zeki bir karakter olarak gösterilirken, konu Bronz’un geçmişe atıfları falan olunca üstüne asla düşünmeden geçiştirmesi ve salak kalması baya sinir etti. Bir de bazı yerlerdeki gereksiz inadı var tabii. Ya otur, bir dinle şu adamı; ne diyecek, sonra ne yaparsan yap. Sürekli burnunun dikine gitmeye çalışması bir süre sonra sıkmaya başladı. Her şeye rağmen bayılarak okudum. Zaten kendisi benim favori serim olur. Hâlâ okumayanlara kesinlikle bir şans verin derim. 10/10
Roman

Özge NazYazar · 0 kitap
1998 yılında Aksaray Ortaköy’de doğdu. Beykent Üniversitesi’den mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra kendini yazmaya adadı. Ters köşelere, tersten yazmaya ve konuşamaya bayılır. İlk basılı eseri olan “Bronz” serisiyle okurlarıyla buluşuyor